Assassin's Creed Odyssey zorluk değiştirme

• Konuyu başlatan O.K
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 8.194

O.K

Kilopat
Normal zorlukta oynuyorum, zorlanmıyorum ama 3-4 paralı asker aynı anda geldiğinde oyunu kapatasım geliyor. Zorluk ayarını düşürmenin yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçenekler / oynanış

Dosya Ekleri

• Adsız5.jpg
    Adsız5.jpg
    191,8 KB · Görüntüleme: 553
Seçenekler / oynanış
Teşekkür ederim gözden kaçırmışım.
İstersen kolay da oyna aynı anda o paralı askerler gelince öleceksin. 🤣 🤣 Biraz benim noobluğum da olmuş olabilir. Settings< Gameplay< Difficulty kısmından değiştirebilirsiniz.
Ben şöyle bir taktik uyguluyorum: Yüksek yerlere çıkıyorum malum oyunda herkes assassin olduğu için onlar da tırmanıyor :D. Sonra bir sparta tekmesi atıp tekte alıyorum :). Ama bu da bir yerden sonra sıkıyor tabii.

Oyunu en zor ayarlarda oynamanızı tavsiye ederim. Yeni yetenekler açılınca aşırı keyifli olmaya ve savaşı daha iyi hissediyorsunuz. Belki biraz gelişinceye kadar kolay olarak oynayın ama gelişince mutlaka zora alın 😊

Oyunu en zor ayarlarda oynamanızı tavsiye ederim. Yeni yetenekler açılınca aşırı keyifli olmaya ve savaşı daha iyi hissediyorsunuz. Belki biraz gelişinceye kadar kolay olarak oynayın ama gelişince mutlaka zora alın 😊
Evet skilleri açtıkça suikastı bırakıp dalıyordum savaşın ortasına (bu ikinci oynayışım). Şimdi benden 2 sv. düşük düşmanla savaşırken bile terliyorum :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı