Taha311 Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Xbox Game Pass üzerinden oyunu indirdim. Nasıl Türkçe yama yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.679 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #2 Taha311 dedi: Merhaba, Xbox Game Pass üzerinden oyunu indirdim. Nasıl Türkçe yama yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben bu videodan yaptım sorunsuz çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada oyun mükemmel. İlk 1-2 saat sıkıcı ama sonrasında açılıyor.
Taha311 dedi: Merhaba, Xbox Game Pass üzerinden oyunu indirdim. Nasıl Türkçe yama yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben bu videodan yaptım sorunsuz çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada oyun mükemmel. İlk 1-2 saat sıkıcı ama sonrasında açılıyor.
S Seferdan Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 737 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 Grandvizier dedi: Ben bu videodan yaptım sorunsuz çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada oyun mükemmel. İlk 1-2 saat sıkıcı ama sonrasında açılıyor. Genişletmek için tıkla... assassin's creed odyssey ve valhalla için yama var mı hocam dlc'lerinde çevirili olduğu ?
Grandvizier dedi: Ben bu videodan yaptım sorunsuz çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada oyun mükemmel. İlk 1-2 saat sıkıcı ama sonrasında açılıyor. Genişletmek için tıkla... assassin's creed odyssey ve valhalla için yama var mı hocam dlc'lerinde çevirili olduğu ?
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.679 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 Seferdan dedi: Assassin's Creed Odyssey ve Valhalla için yama var mı hocam DLC'lerinde çevirili olduğu? Genişletmek için tıkla... Valhalakini buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Seferdan dedi: Assassin's Creed Odyssey ve Valhalla için yama var mı hocam DLC'lerinde çevirili olduğu? Genişletmek için tıkla... Valhalakini buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et