Assassin's Creed Origins alınır mı?

Utku Baran26

Decapat
Daha fazla  
Merhaba indirim bitmeden Assassin's Creed Origins almayı düşünüyorum, alınır mı? Hiç Assassin's Creed oyunu oynamadım bu ilk oynayaşim olacak. Şu anda 4 USD fiyatı.

Oyunun AC ile pek bir alakası yok zaten. Sadece Antik Mısır'da gezmek için bile alınabilir.

Merhaba indirim bitmeden Assassin's Creed Origins almayı düşünüyorum, alınır mı? Hiç Assassin's Creed oyunu oynamadım bu ilk oynayaşim olacak. Şu anda 4 USD fiyatı.
İlk AC oyununa Origins ile başlamanı tavsiye etmem fakat fiyatına göre eşsiz bir oyun kütüphaneye direkt ekle derim.

Hikayeyi pek sallamayacaksan alınır. Dünyası güzel.

Odyssey'in fiyatı yakınsa ona da bakabilirsiniz. Ben originsten daha çok sevmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…