phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 İndirimler bitmeden DLC almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi?
OttoSlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 1.098 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 DLC'lerde indirim yok ki hatta oyun bile indirim yok. Soruna gelecek olursak hidden Ones the curse of the pharaohs mükemmel görevleri mevcut. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 66,8 KB · Görüntüleme: 92
DLC'lerde indirim yok ki hatta oyun bile indirim yok. Soruna gelecek olursak hidden Ones the curse of the pharaohs mükemmel görevleri mevcut.
phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 OttoSlayer dedi: DLC'lerde indirim yok ki hatta oyun bile indirim yok. Soruna gelecek olursak hidden One S the curse of the pharaohs mükemmel görevleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect'de indirimde hocam.
OttoSlayer dedi: DLC'lerde indirim yok ki hatta oyun bile indirim yok. Soruna gelecek olursak hidden One S the curse of the pharaohs mükemmel görevleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect'de indirimde hocam.
OttoSlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 1.098 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #4 phaced dedi: Ubisoft Connect'de indirimde hocam. Genişletmek için tıkla... O halde kaçırma derim ama ana hikayeyi bitirip DLC'lere ondan sonra yönel bağlantılı kısımlar mevcut.
phaced dedi: Ubisoft Connect'de indirimde hocam. Genişletmek için tıkla... O halde kaçırma derim ama ana hikayeyi bitirip DLC'lere ondan sonra yönel bağlantılı kısımlar mevcut.
phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 OttoSlayer dedi: O halde kaçırma derim ama ana hikayeyi bitirip DLC'lere ondan sonra yönel bağlantılı kısımlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler alıyorum o zaman ana hikayeyi 3 ay önce bitirmiştim.
OttoSlayer dedi: O halde kaçırma derim ama ana hikayeyi bitirip DLC'lere ondan sonra yönel bağlantılı kısımlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler alıyorum o zaman ana hikayeyi 3 ay önce bitirmiştim.