DarkSummer Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 223 7 Ocak 2024 #1 AC: Origins'in savesini almadan bilgisayara format attım. Ubisoft Connect'te ilerleme durumun filan gözüküyor. Oyunu yüklersem kaldığı yerden devam eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
AC: Origins'in savesini almadan bilgisayara format attım. Ubisoft Connect'te ilerleme durumun filan gözüküyor. Oyunu yüklersem kaldığı yerden devam eder mi?
OttoSlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 1.098 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 Evet Ubisoft Cloud Sync olduğu için istersen başka PC'ye indir kaldığı yerden devam eder. Artı 0 Eksi
KS KS DarkSummer Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 223 7 Ocak 2024 #3 OttoSlayer dedi: Evet Ubisoft Cloud Sync olduğu için istersen başka PC'ye indir kaldığı yerden devam eder. Genişletmek için tıkla... Bu kendiliğinden açık değil mi ? Ben öyle bir şey açmadım çünkü :d Artı 0 Eksi
OttoSlayer dedi: Evet Ubisoft Cloud Sync olduğu için istersen başka PC'ye indir kaldığı yerden devam eder. Genişletmek için tıkla... Bu kendiliğinden açık değil mi ? Ben öyle bir şey açmadım çünkü :d
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.946 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #4 DarkSummer dedi: Bu kendiliğinden açık değil mi ? Ben öyle bir şey açmadım çünkü :d Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
DarkSummer dedi: Bu kendiliğinden açık değil mi ? Ben öyle bir şey açmadım çünkü :d Genişletmek için tıkla... Evet.