Assassin's Creed Origins Gold Edition farkı nedir?

ftlX0

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 580 8 gb + ryzen 5 5500 16 gb 3200 mhz gskill ram (2x8)
Sa. Evet farkı ne hikayeye bir şey katıyor mu katmıyorsa şahsen kozmetiğe para vermem. Hikayeye bir şeyler katmıyorsa almam. Bekliyorum fikirlerinizi.
Assassin's Creed Origins - Gold Edition 81 TL
Assassin's Creed Origins - Deluxe sürüm 63
Assassin's Creed Origins 53, 80
Fiyatlarda bunlar.

Evet sanırım 2 tane DLC veriyor, oyun içi kıyafet, silah falan veriyor. Bende Deluxe sürüm mevcut ama Epic Games'in kuponuyla Gold sürümüne yükselteceğim. Eğer Assassin's Creed seviyorsanız Gold alabilirsiniz ama o fiyata biraz pahalı sanki. Deluxe idealdir.

Evet sanırım 2 tane DLC veriyor, oyun içi kıyafet, silah falan veriyor. Bende Deluxe sürüm mevcut ama Epic Games'in kuponuyla Gold sürümüne yükselteceğim. Eğer Assassin's Creed seviyorsanız Gold alabilirsiniz ama o fiyata biraz pahalı sanki. Deluxe idealdir.

Expansions gibi bir şeyler var mı içinde?

Expansions gibi bir şeyler var mı içinde?
Deluxe için soruyorsanız şunlar mevcut:
  • Denizde Pusu görevi
  • Çöl Kobrası Paketi (1 kıyafet, 2 efsanevi silah, 1 efsanevi kalkan ve 1 binek hayvanı bulunuyor)
  • 3 Yetenek puanı
Gold alırsanız, Season Pass veriyor. Bu da oyuna çıkan bütün ek paketler demek. Ama 80 lira etmez yani.

Oyunu almadıysanız direk Odyssey alın.

Odyssey sahibim zaten.
  • Denizde Pusu görevi
  • Çöl Kobrası Paketi (1 kıyafet, 2 efsanevi silah, 1 efsanevi kalkan ve 1 binek hayvanı bulunuyor)
  • 3 Yetenek puanı
Gold alırsanız, Season Pass veriyor. Bu da oyuna çıkan bütün ek paketler demek. Ama 80 lira etmez yani.

Oyuna farklı hikayelerde geliyormuş Gold Edition'da öyle duydum bir yerden.

• Denizde Pusu görevi
  • 3 Yetenek puanı
Biraz önce Epic kuponu ile aldım ve 21₺ verdim. Kârlı bir alışveriş oldu 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı