Assassin's Creed Origins Gold Edition içeriğinde ne vardır?

a.PNG

Buradaki bütün dlc leri içerdiğini öğrendiğime göre gönül rahatlığıyla gold editionu satın alabilirim. Tekrardan teşekkürler. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Oyun alırken her şeyin içinde dahil olması takıntım var aynı zamanda ac serisini çok sevdiğim için de alıyorum.

Hocam bug mı oldu bilmiyorum ama daha demin baktığımda 2 paketin olmadığını söylemiştiniz.Şundan emin olun Ubisoft tüm oyunlarına kazık fiyattan sattığı ve 30dk kullandıktan sonra DLC ile geldiğini unutacağınız paketler satıyor.Mesela gold edition ile gelecek olan Deluxe Pack içindeki silahları ben bir kere bile kullanmamıştım çünkü oyunun bana verdiği silahlar çok daha güçlüydü.Aynı şekilde o dahil olmayan 2 pakette öyleler.Tabii takıntılıysanız 26TL verebilirsiniz.Kısa süreli overpower silahlarınız olur.

Hocam bug mı oldu bilmiyorum ama daha demin baktığımda 2 paketin olmadığını söylemiştiniz.Şundan emin olun Ubisoft tüm oyunlarına kazık fiyattan sattığı ve 30dk kullandıktan sonra DLC ile geldiğini unutacağınız paketler satıyor.Mesela gold edition ile gelecek olan Deluxe Pack içindeki silahları ben bir kere bile kullanmamıştım çünkü oyunun bana verdiği silahlar çok daha güçlüydü.Aynı şekilde o dahil olmayan 2 pakette öyleler.Tabii takıntılıysanız 26TL verebilirsiniz.Kısa süreli overpower silahlarınız olur.
Yazdım sonra sildim o mesajı çünkü o 2 paketin olmadığını söylediğim paketlerin birinin yorumlarına baktım ve bu mesajı gördüm. Bu varsa diğerleride vardır sonuçta.
aa.PNG

Yazdım sonra sildim o mesajı çünkü o 2 paketin olmadığını söylediğim paketlerin birinin yorumlarına baktım ve bu mesajı gördüm. Bu varsa diğerleride vardır sonuçta.Eki Görüntüle 1333035
O zaman ne güzel hocam gereksiz yere 26TL ekstra para vermek zorunda kalmayacaksınız.DLCler ile birlikte 70saati aşabilen bir deneyim sizi bekliyor.

sağolun hocam aynı zamanda ac odyssey ultimate edition da alacağım
Onu tavsiye etmem hocam.İki oyun neredeyse birbirinin aynısı ben 3 ay arayla oynamama rağmen AC Odyssey beni yarısından itibaren çok sıkmaya başlamıştı.AC Originsden sonra araya bir kaç ay koymanız çok daha iyi olur.

Onu tavsiye etmem hocam.İki oyun neredeyse birbirinin aynısı ben 3 ay arayla oynamama rağmen AC Odyssey beni yarısından itibaren çok sıkmaya başlamıştı.AC Originsden sonra araya bir kaç ay koymanız çok daha iyi olur.
Bence direkt odysseyden başla. Çünkü 2 oyun birbirine baya benziyor ama odyssey daha iyi.

Bence direkt odysseyden başla. Çünkü 2 oyun birbirine baya benziyor ama odyssey daha iyi.
Hocam bana kalırsa hepsi es geçilip direkt Valhalla'dan başlanmalı ama arkadaş AC serisini seven biri ve AC serisini seven insanlar aynı oyunu oynamaktan bıkmıyan türde insanlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı