Hocam bug mı oldu bilmiyorum ama daha demin baktığımda 2 paketin olmadığını söylemiştiniz.Şundan emin olun Ubisoft tüm oyunlarına kazık fiyattan sattığı ve 30dk kullandıktan sonra DLC ile geldiğini unutacağınız paketler satıyor.Mesela gold edition ile gelecek olan Deluxe Pack içindeki silahları ben bir kere bile kullanmamıştım çünkü oyunun bana verdiği silahlar çok daha güçlüydü.Aynı şekilde o dahil olmayan 2 pakette öyleler.Tabii takıntılıysanız 26TL verebilirsiniz.Kısa süreli overpower silahlarınız olur.Sağolun hocam
Yazdım sonra sildim o mesajı çünkü o 2 paketin olmadığını söylediğim paketlerin birinin yorumlarına baktım ve bu mesajı gördüm. Bu varsa diğerleride vardır sonuçta.Hocam bug mı oldu bilmiyorum ama daha demin baktığımda 2 paketin olmadığını söylemiştiniz.Şundan emin olun Ubisoft tüm oyunlarına kazık fiyattan sattığı ve 30dk kullandıktan sonra DLC ile geldiğini unutacağınız paketler satıyor.Mesela gold edition ile gelecek olan Deluxe Pack içindeki silahları ben bir kere bile kullanmamıştım çünkü oyunun bana verdiği silahlar çok daha güçlüydü.Aynı şekilde o dahil olmayan 2 pakette öyleler.Tabii takıntılıysanız 26TL verebilirsiniz.Kısa süreli overpower silahlarınız olur.
O zaman ne güzel hocam gereksiz yere 26TL ekstra para vermek zorunda kalmayacaksınız.DLCler ile birlikte 70saati aşabilen bir deneyim sizi bekliyor.Yazdım sonra sildim o mesajı çünkü o 2 paketin olmadığını söylediğim paketlerin birinin yorumlarına baktım ve bu mesajı gördüm. Bu varsa diğerleride vardır sonuçta.Eki Görüntüle 1333035
sağolun hocam aynı zamanda ac odyssey ultimate edition da alacağımO zaman ne güzel hocam gereksiz yere 26TL ekstra para vermek zorunda kalmayacaksınız.DLCler ile birlikte 70saati aşabilen bir deneyim sizi bekliyor.
Onu tavsiye etmem hocam.İki oyun neredeyse birbirinin aynısı ben 3 ay arayla oynamama rağmen AC Odyssey beni yarısından itibaren çok sıkmaya başlamıştı.AC Originsden sonra araya bir kaç ay koymanız çok daha iyi olur.sağolun hocam aynı zamanda ac odyssey ultimate edition da alacağım
Bence direkt odysseyden başla. Çünkü 2 oyun birbirine baya benziyor ama odyssey daha iyi.Onu tavsiye etmem hocam.İki oyun neredeyse birbirinin aynısı ben 3 ay arayla oynamama rağmen AC Odyssey beni yarısından itibaren çok sıkmaya başlamıştı.AC Originsden sonra araya bir kaç ay koymanız çok daha iyi olur.
Hocam bana kalırsa hepsi es geçilip direkt Valhalla'dan başlanmalı ama arkadaş AC serisini seven biri ve AC serisini seven insanlar aynı oyunu oynamaktan bıkmıyan türde insanlar.Bence direkt odysseyden başla. Çünkü 2 oyun birbirine baya benziyor ama odyssey daha iyi.
ac sever olarak bütün oyunlarını oynadım origins ve odyssey dışında. odysseyden başlasam yine eninde sonunda originside oynayacağım için ilk çıkanı oynamak daha mantıklıBence direkt odysseyden başla. Çünkü 2 oyun birbirine baya benziyor ama odyssey daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.