Emin "GAME" Sarıbaş Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 16 4 Ocak 2021 #1 Merhaba, Assassin's Creed Origins Türkçe yama kurulum dosyası hangi dosyadır? Yardım edebilir misiniz?
Merhaba, Assassin's Creed Origins Türkçe yama kurulum dosyası hangi dosyadır? Yardım edebilir misiniz?
Z zdarkz Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Emin "GAME" Sarıbaş dedi: Merhaba, Assassin's Creed Origins Türkçe yama kurulum dosyası hangi dosyadır? Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Türkçe yamalar kurmanizi onermem. Virus olabilir veya oyunun dosyalarini bozabilir yine de siz bilirsiniz.
Emin "GAME" Sarıbaş dedi: Merhaba, Assassin's Creed Origins Türkçe yama kurulum dosyası hangi dosyadır? Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Türkçe yamalar kurmanizi onermem. Virus olabilir veya oyunun dosyalarini bozabilir yine de siz bilirsiniz.
Emin "GAME" Sarıbaş Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 16 4 Ocak 2021 #3 Kendim yaptım ama yine de sağ olun