Assassin's Creed Origins vs Odyssey

Daha fazla  
Assassin's Creed Origins mi daha kaliteli yoksa Odyssey mi? Yardımcı olur musunuz? RPG seviyorum ve Witcher 3'ten sonra hiç oynamadığım Assassin's Creed serisine Origins'le girmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım?

Assassin's Creed Origins mi daha kaliteli yoksa Odyssey mi? Yardımcı olur musunuz? RPG seviyorum ve Witcher 3'ten sonra hiç oynamadığım Assassin's Creed serisine Origins'le girmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım?

Bence ikisi de oynanabilecek oyun değil. Adamın kafasına ok atıyorum adamın seviyesi benden yüksek diye canının %10u bile gitmiyor. Oyunda ana hikayeyi tamamlayabilmek için level kasman gerekiyor.
Assasin oyununda level mi olur? Hangi akılsız düşündü bunu ? Hidden Blade'i saplayıp geçmemiz lazım. Bu kadar basit.

Ben ikisini de bitirdim ama Origins'i daha çok beğendim. Odyssey'İn çok büyük bir açık dünyası var ama biraz sıkıcı geldi hatta ilk kez deneyimlediğimde 1-2 saat oynayıp bırakmıştım, birkaç ay sonra tekrar indirip bitirmiştim. Origins daha akıcı geçiyordu benim için. Tabii ikiside farklı mitoloji olduğu için de olabilir belki sen yunan mitolojisini daha çok beğenirsin.

Bence ikisi de oynanabilecek oyun değil. Adamın kafasına ok atıyorum adamın seviyesi benden yüksek diye canının %10u bile gitmiyor.
Assasin oyununda level mi olur? Hangi akılsız düşündü bunu? Hidden Blade'i saplayıp geçmemiz lazım. Bu kadar basit.

Daha önce dediğim gibi suikast odaklı bir Hitman absolotionu bir de Assassin's Creed 2'yi çok az deneyimledim ama RPG seviyorum.

Ben ikisini de bitirdim ama Origins'i daha çok beğendim. Odyssey'in çok büyük bir açık dünyası var ama biraz sıkıcı geldi hatta ilk kez deneyimlediğimde 1-2 saat oynayıp bırakmıştım, birkaç ay sonra tekrar indirip bitirmiştim. Origins daha akıcı geçiyordu benim için. Tabii ikisi de farklı mitoloji olduğu için de olabilir belki sen Yunan mitolojisini daha çok beğenirsin.

Yunan mitolojiside ilgimi çekiyor fakat en çok mısır mitolojisini merak ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı