Assassin's Creed oyun önerisi

Black Flag'e şimdi bakacağım teşekkürler.
Ancak yine de Odyssey mi yoksa Valhalla mı?

Kişiden kişiye değişir dedim ya ama genelde Odyssey'i beğenenler sevmeyebiliyor tabii ikisini de beğenenlerde var temasını seviyorsan pek alternatif yok zaten.

Mirage kötü bu arada DLC olarak çıkacaktı zaren.

Kişiden kişiye değişir dedim ya ama genelde Odyssey'i beğenenler sevmeyebiliyor tabii ikisini de beğenenlerde var temasını seviyorsan pek alternatif yok zaten.

Valhalla'ya da bir şans Black Flag'e de bir şans vereceğim o zaman.

Valhalla'ya da bir şans Black Flag'e de bir şans vereceğim o zaman.

Önce Black Flag'i oyna veya sırası fark etmez ama Valhalla çok uzun ve art arda oynama biraz zaman geçsin.

Ben Valhalla'yı sevmedim sadece Odyssey oynadım Odyssey daha iyi bana göre.

Tamam Black Flag indiriyorum o zaman sağ ol kral.

Balck flag 25 30 saatte falan bitiyor. Assassin teması çok iyi değil ama güzel bir korsancılık oyunu zaten serideki birçok oyunda Assassin teması iyi değil.

Mirage güzel.

Mirage'nin sadece gizliliği güzel parkuruda iyi sayılır gerisi çöp hikayesidir mekanikleri falan rezaletana oyun olacak bir yapım değil tıpkı DLC gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…