The year is 1715. Pirates rule the Caribbean and have established their own lawless Republic where corruption, greediness and cruelty are commonplace.Among these outlaws is a brash young captain named Edward Kenway.
Choose your fate in Assassin's Creed® Odyssey. From outcast to living legend, embark on an odyssey to uncover the secrets of your past and change the fate of Ancient Greece.
ASSASSIN’S CREED® ORIGINS IS A NEW BEGINNING *The Discovery Tour by Assassin’s Creed®: Ancient Egypt is available now as a free update!* Ancient Egypt, a land of majesty and intrigue, is disappearing in a ruthless fight for power.
Assassin’s Creed® Unity tells the story of Arno, a young man who embarks upon an extraordinary journey to expose the true powers behind the French Revolution. In the brand new co-op mode, you and your friends will also be thrown in the middle of a ruthless struggle for the fate of a nation.
Odyssey ve Origins daha uzun oynanış süresi sunuyor , tam olarak Assasins Creed köklerine sadık bir oyun diyemeyiz fakat zevkli oynanışı var. Diğer iki oyunun fiyatlarına bakarsak bana kalırsa haketmez.
AC serisinde en sevdiğim oyun Odyssey oldu yaklaşık 110 saat oynadım çok keyifli ve hikayesi inanılmaz sardı beni. Gamepasste var istersen ordan oynayabilirsin.
Voidu da bir iki hafta önce ucuz fiyatlara satıyorlardı.
Game pass kullanıyorsanız Odyssey i oradan da oynayabilirsin.
Unity o fiyata değmez butları çok diyorlardı en son ne oldu bilmiyorum. Voidu dan 30 a almıştım.
Alacaksanız origins veya black flag alın. Origins in grafikleri ve hikayesi iyi. Black flag korsan temasını güzel yansıtmış.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu oyunların 4 ünü de neredeyse birbirleriyle eşit, öbürlerinden fazla seviyorum. Bu sebeple Origins ve Odyssey almaya karar verdim. Umarım beklediğim kadar güzellerdir. Tekrardan teşekkür ederim