notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 28 Ağustos 2022 #1 Telefonumda belirli bir yer var ve ikisi arasında kaldım. Daha önce oynayanlar artı ve eksilerini sayarlarsa iyi olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
Telefonumda belirli bir yer var ve ikisi arasında kaldım. Daha önce oynayanlar artı ve eksilerini sayarlarsa iyi olabilir.
AlkBone Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-4210U (4 CPUs) 2.4GHz RAM 12GB İntel HD Graphics Family 112MB NVIDIA GeForce 840M 4GB 1TB HDD DirectX 12 Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Konunun üzerinden tam 2 sene geçmiş ancak yine de yazıyorum hiç düşünmeden Fallout Shelter indirebilirsin ben yaklaşık 7 aydır kesintisiz oynuyorum bayağı geliştim acr çok kötü gözüküyor mobil oyunumuz olsun diye yapılmış bir oyuna benziyor.
Konunun üzerinden tam 2 sene geçmiş ancak yine de yazıyorum hiç düşünmeden Fallout Shelter indirebilirsin ben yaklaşık 7 aydır kesintisiz oynuyorum bayağı geliştim acr çok kötü gözüküyor mobil oyunumuz olsun diye yapılmış bir oyuna benziyor.