Genos Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2017 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bağlantısına başlıkta belirttiğim sorunun videosunu koydum, işletim sistemi orjinal, sürücüler güncel, oyun orjinal ve güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2017
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bağlantısına başlıkta belirttiğim sorunun videosunu koydum, işletim sistemi orjinal, sürücüler güncel, oyun orjinal ve güncel.
MustafaCan0698 Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 22 24 Mart 2024 #11 Türkçe yama kurulurken hata alan oldu mu? Artı 0 Eksi
The Nexus İnfinite Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:AMD™ Ryzen 7 7700X GPU: Nvidia™ RTX 2070 Super 12GB(Chip Tuning) Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #12 Belirttiğiniz dll dosyası tam olarak nerede? Oyunu Steam üzerinden indirdim, ancak dosyayı bulamadım. Artı 0 Eksi
Belirttiğiniz dll dosyası tam olarak nerede? Oyunu Steam üzerinden indirdim, ancak dosyayı bulamadım.
Alihan2009 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #13 The Nexus İnfinite dedi: Belirttiğiniz DLL dosyası tam olarak nerede? Oyunu Steam üzerinden indirdim, ancak dosyayı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun dosya konumunu aç diyosun direk orada altta. Artı 0 Eksi
The Nexus İnfinite dedi: Belirttiğiniz DLL dosyası tam olarak nerede? Oyunu Steam üzerinden indirdim, ancak dosyayı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun dosya konumunu aç diyosun direk orada altta.
K Kurtulus1905 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheBandLords Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 349 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #15 8 yıl olacak hala çalışıyor. Artı 0 Eksi