K Ketçaplı Ayran Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 10 14 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar ben Steam'den Assassin's Creed Revelations aldım ama Türkçe yama nasıl yapılır bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar ben Steam'den Assassin's Creed Revelations aldım ama Türkçe yama nasıl yapılır bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
M Mr.Gokbilimci Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 145 Makaleler 1 2 Şubat 2024 #11 terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin. AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çalıştı. Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin. AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çalıştı.
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #12 Mr.Gokbilimci dedi: Teşekkürler çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam yamayı yapınca kaplamalar oynuyor oyun bozuluyor siz böyle bir şey yaşadınız mı? edit: sorun yamada değilmiş oyunun kendisi bozukmuş systemdetection.dll. dosyasını silince düzeldi. Son düzenleme: 11 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Mr.Gokbilimci dedi: Teşekkürler çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam yamayı yapınca kaplamalar oynuyor oyun bozuluyor siz böyle bir şey yaşadınız mı? edit: sorun yamada değilmiş oyunun kendisi bozukmuş systemdetection.dll. dosyasını silince düzeldi.
Oblivioon Hazretleri Femtopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #13 terraryzng dedi: RAR'ın içindeki dosyayı oyunun dosya konumuna atman yeterli. Genişletmek için tıkla... terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin? AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben dosyayı attım ama oyun hala Rusça olarak kaldı çözümünü biliyor musun bilen varsa yazabilir mi? Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: RAR'ın içindeki dosyayı oyunun dosya konumuna atman yeterli. Genişletmek için tıkla... terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin? AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben dosyayı attım ama oyun hala Rusça olarak kaldı çözümünü biliyor musun bilen varsa yazabilir mi?
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 26 Haziran 2024 #14 terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin. AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yamayı kurdum ve oyun tamamen Türkçe ama yamayı kurduktan sonra HUD bozuldu. Çözümü var mı? Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin. AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yamayı kurdum ve oyun tamamen Türkçe ama yamayı kurduktan sonra HUD bozuldu. Çözümü var mı?
B bayçura Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #15 Assassin's Creed Revelations'da bozuk olmayan Türkçe yama atabilecek var mı? Artı 0 Eksi
sahvidar2 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #16 terraryzng dedi: RAR'ın içindeki dosyayı oyunun dosya konumuna atman yeterli. Genişletmek için tıkla... eyvallah aga Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: RAR'ın içindeki dosyayı oyunun dosya konumuna atman yeterli. Genişletmek için tıkla... eyvallah aga
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #17 terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin. AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Şu linkte virüs var mı arkadaşlar bilgisi olan varsa? Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin. AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Şu linkte virüs var mı arkadaşlar bilgisi olan varsa?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #18 Arthur_Callahan dedi: Şu linkte virüs var mı arkadaşlar bilgisi olan varsa? Genişletmek için tıkla... RAR dosyasını ve içindekini VirusTotal'de tarattım. Herhangi bir sorun yok. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Artı 0 Eksi
Arthur_Callahan dedi: Şu linkte virüs var mı arkadaşlar bilgisi olan varsa? Genişletmek için tıkla... RAR dosyasını ve içindekini VirusTotal'de tarattım. Herhangi bir sorun yok. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #19 terraryzng dedi: RAR dosyasını ve içindekini VirusTotal'de tarattım. Herhangi bir sorun yok. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Ben de az önce baktım hocam virüs yokmuş. Şimdi indirdim kurdum sorunsuz şekilde çalışıyor yama. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: RAR dosyasını ve içindekini VirusTotal'de tarattım. Herhangi bir sorun yok. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Ben de az önce baktım hocam virüs yokmuş. Şimdi indirdim kurdum sorunsuz şekilde çalışıyor yama. Teşekkür ederim.
burakeless Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #20 terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin? AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yamada HUD problemi var. (Çık gir yapınca düzeldi.) Son düzenleme: 6 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Bu yamayı dener misin? AC Revolations TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yamada HUD problemi var. (Çık gir yapınca düzeldi.)