Assassin's Creed serisi güzel midir?

RegoslaX

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar Assassin's Creed serisine başlamayı düşünüyorum. Ancak serinin güzelmi kötümü olduğunu size sormak istedim boşa indirmek istemiyorum. Oyun sürükleyici mi? Klavye mouse ile oynanıyor mu? Düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bence Assassin's Creed serisi güzel yani benim hoşuma giden bir seridir. Evet klavye ve mouse ile oynanabiliyor. Benim tavsiyem seriyi çıkış tarihine göre oynamanız olacaktır. Özellikle Ezio serisi çok güzeldir.

Güzeldir.Ben 3,4,Odyysey oynadım çok hoştular özellikle Odyysey mükemmeldi.

Ezio üçlemesi ve ilk oyun rezil derecede sıkıcı.
Benim için en iyi oyunları Black Flag ve Odyssey idi. Başlamanı tavsiye ederim. Yalnız dediğim gibi ilk oyunlar çok sıkıcı.

AC serisi bulabileceğin en güzel serilerden biridir. Sürükleyici, hikayesi çok güzel. AC 2'den başlamanı öneririm 1 çok kötü. Ben sırayla gidiyorum bu ara AC:3 Remastered'ı bitirdim çok güzel gidiyor sana da öneririm rahatlıkla. Klavye ve mouse ile oynadım ben.

Bence Assassin's Creed serisi güzel yani benim hoşuma giden bir seridir. Evet klavye ve mouse ile oynanabiliyor. Benim tavsiyem seriyi çıkış tarihine göre oynamanız olacaktır. Özellikle Ezio serisi çok güzeldir.
Dediğiniz gibi senaryoların birbirine bağlı olduğunu düşünüp sırayla oynuycam.

Eylül ayından bu yana en baştan oynadım. Dün Odyssey bitirdim hatta. Bana sorarsan uzun zaman boşluğun varsa 2.oyundan başlayabilirsin. Eğer yenilerden başlarsan eskilere dönesin gelmez kronolojik olarak oynamanı bu yüzden öneririm.

AC II oynadım aşırı sıkıcı buldum fakat Odyssey efsane birşeydi fakat bence hikayeye göre ilerle.

Evet çok güzeldir. Son oyunları oynamadım ama zaten ilk oyunların hissiyatı daha güzel. İlk çıkan oyun çok eski olduğu için oynamasan da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…