Assassin’s Creed Shadows 5 Milyon Oyuncuyu Geçti

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Ubisoft, 2025 yılının ilk çeyreğine ait finansal sonuçlarını açıklarken Assassin’s Creed Shadows oyununun iyi performans göstermeye devam ettiğini açıkladı ve Mart ayı sonuna kadar 3 milyon oyuncuya ulaşan oyun şimdi de toplamda 2 milyar gizli öldürme gerçekleştiren, 1 milyar kilometre yol kat eden ve 38 milyon hayvanı seven 5 milyon tekil oyuncuyu geride bıraktı. Öte […]

Devamı: Assassin’s Creed Shadows 5 Milyon Oyuncuyu Geçti
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ali Bey, benden önce davranıp konusunu açmışsınız yav. Ben açacaktım da sağlık olsun. Bu arada 5 milyon oyuncu sayısı fena değil. Her sene Assasin's Creed serilerine rutin olarak laf edilir. Gene de oynayan oynuyor, ben de bunu anlamadım.

Dün açılmıştı zaten hocam.

Şöyle düşünelim 1 yıllık staler balade oyunu ilk hafta 1 milyon kopya sattı. Bende oynadım adamlar çok güzel oyun yapmışlar bu arada.

Ortalama 200 milyon dolar gibi bir şey kazanmışlar 116 milyon euro yapım maliyeti varmış bence ortalama bir sayı.

@JrWhite, 5 milyon oyuncuyu geçtiği doğrudur da bunun kaçı tam fiyattan satın aldı? Kaçı indirimli fiyattan satın aldı? Bu tarz etkenler de önemli.

@JrWhite, 5 milyon oyuncuyu geçtiği doğrudur da bunun kaçı tam fiyattan satın aldı? Kaçı indirimli fiyattan satın aldı? Bu tarz etkenler de önemli.
Benim bildiğim öyle bir indirim olmadı ben yinede 40 dolar diye ortalama bi fiyattan hesapladım.

@JrWhite, oyunu satın almadığımdan bilemiyorum da indirimli alanları da hesap etmek lazım ve ortalama fiyattan hesapladıysanız sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…