Assassin's Creed Shadows 56 dolardan ön siparişe açıldı

Ubisoft Store'da Deluxe %20 kupon ile 1800 kadar düşüyor bende.
Standart 1400 TL. Şahsen Deluxe için iyi fiyat.
Bu oyunda özel görevler on sipariş bonusu olarak sunulmuş. Deluxe Edition içinde sadece kozmetik, zirh ve silah var. Ekstra paraya değmiyor bence.

Bu oyunda özel görevler on sipariş bonusu olarak sunulmuş. Deluxe Edition içinde sadece kozmetik, zirh ve silah var. Ekstra paraya değmiyor bence.

Ubisoft Odyssey gibi güzel DLC çıkarırsa ileri dönük daha iyi olmaz mı? Şu anda belirttiğiniz gibi tek DLC iki sürümde ortak. Doğrusu kozmetik umurumda değil.

Ubisoft Odyssey gibi güzel DLC çıkarırsa ileri dönük daha iyi olmaz mı? Şu anda belirttiğiniz gibi tek DLC iki sürümde ortak. Doğrusu kozmetik umurumda değil.
Season Pass'i direkt iptal ettiler ve Season Pass'e ait 10 saatlik DLC'yi ön sipariş bonusu yaptılar hocam. Yani sonradan bir ücretli DLC gelmez. Öte yandan gelse bile Deluxe alanlar yine yarı yolda kalır. Ubisoft, DLC konusunda hain bir şirket. AC Valhalla'da mesala Gold Edition içinde Season Pass vardı ve Season Pass sadece ilk iki DLC'yi içeriyordu. Sonradan çıkan ve asıl büyük olan DLC'yi ayrı olarak parayla satmışlardı. Aynı haltı Warner Bros.'ta yiyor. Bu iki şirket DLC konusunda sırtınızı yaslamayacağınız şirketlerden. Deluxe almak kumar oynamak olur yani.

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.

Beni gram heyecanlandırmayan bir Ubisoft oyunu daha geliyor.

Ben AC: Mirage de yaptığım gibi Xbox üzerinden Ubisoft+ alırım 1 aylık oradan 300TL'ye Deluxe paketini oynarım.

Alıp almama konusunda kararsızım çıktığında tüm incelemelerden sonra karar vermek mantıklı gibi.

Alıp almama konusunda kararsızım çıktığında tüm incelemelerden sonra karar vermek mantıklı gibi.

BROM 300TL'ye Ubisoft+ premium al 15 Mart'ta 5 gün AC Mirage oyna Deluxe paket sonra 20'sinde AC shadows oynarsın Deluxe paket zaten hikayeli oyun oyna geç. Başka ubiosft oyunları da oynarsın Far Cry filan.

BROM 300TL'ye Ubisoft+ premium al 15 Mart'ta 5 gün AC Mirage oyna Deluxe paket sonra 20'sinde AC shadows oynarsın Deluxe paket zaten hikayeli oyun oyna geç. Başka ubiosft oyunları da oynarsın Far Cry filan.

Bu daha mantıklıymış AC Mirage direk almıştım pişman olmuştum baymıştı oynarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…