Assassin's Creed Shadows 56 dolardan ön siparişe açıldı

Kişisel olarak Tsushima harici ( görsel ve tarihi anlamda) Japonya temalı oyun görmek beni mutlu edecek. Kötü yanları bir tarafa yıllardır hayalini kurduğum Assassin serili oyunun Japonya feodal çağında geçmesi heyecan verici. Oynanış, yapay zeka, vuruş hissiyatı eski seriden daha iyi olmayacağının da farkındayım. Ahmak Ubisoft keşke bu sefer bari Türkçe dil ekleseydi fena olmazdı.

Tsushima hiç oynamadım, bu ahmak Ubisoft gibi oynanış, yapay zeka, vuruş hissiyatı dandik mi yoksa güzel mi hocam.

Japonya temalı oyun benim de ilgimi çekiyor. Açıkçası şöyle mükemmel kalite de bir hikaye sunuşu ve vuruş hissiyatı görsek mükemmel olurdu be

Tsushima baş yapıt desem yalan olmaz sanırım. Görsel olarak çok etkileyici. Müzikleri yine harika. O dönemi "bence" iliklerinize kadar hissederseniz.
Vuruş hissiyatı ister klavye fare ister DualSense ile çok etkileyici. Özellikle DualSense muhteşem. Hikaye anlatışı çok güzel. Dövüş dinamikleri iyi.
Eksik yönleri elbette var. Bazen görevler tekrar olabilir. Silah çeşidi yok(en çok hayal kırıklığı yaşadığım kısım buydu)
Açık dünya RDR2 seviyesi beklemeyin. Çeşitli etkinlikler ile yine de güzel. İleride fırsatınız olursa 4K OLED bir panelde zevkini yaşayın.

Unutmadan tsushima suikast yeteneği ve zevki tüm Assassin Creed 10 kat daha iyi

Son düzenleme:
@745396, oyun zamanında iyiydi, kötüydü demiyorum hatta kötü oyun da değil. Oyuncuların kızdığı ve bıktığı nokta, aynı oyunun defalarca yapılması. Yoksa oyun kötü değil. Oynanışları ve grafikleri birçok oyuna göre yeterli. Sadece oyuna köklü değişimin gelmesi gerekiyor.

Tamamen anlıyorum. Ancak Ubisoft Assassin's Creed "Unity" oyunundaki devrim harici yenilik yapmaz ya da yapamaz

@745396, yapmayacağı ya da yapamayacağı için oyunun bu fiyatının hak edeceğini düşünmüyorum. Baştan beri olaylı bir oyundu. Nasıl bir oyun yapabilecekleri de şüpheli...

@745396, yapmayacağı ya da yapamayacağı için oyunun bu fiyatının hak edeceğini düşünmüyorum. Baştan beri olaylı bir oyundu. Nasıl bir oyun yapabilecekleri de şüpheli...

Fiyatı normal değil mi hocam? Ubisoft Store kampanya, kredi kart kampanyası derken 1300TL aldım. Bakalım bekleyip göreceğiz.

@745396, oyunun ederi bu değil. Oyunun ederi $30, yerel fiyatlandırmayla $20 olabilirdi. Ubisoft oyunlarının ne zaman çıktığı fark etmeksizin, ilk ay doğrudan %50 indirim alır genelde. İndirimli 30-35 dolar civarına düşer bu oyun, 70 dolar verilmez.

Benim hatırladığım oyun beklenen ilgiyi görmediği zaman indirim yapıyorlardı, Valhalla'nın çıktıktan kısa bir süre sonra indirim aldığını görmemiştim galiba.

Umarım batar da bir daha wokesoft falan görmeyiz piyasada.
Ubisoft batmasa bile woke kültürü yavaş yavaş azalacak. Şimdiden birkaç firma woke sevdasından geri adım attı. Trump'ın ve Elon Musk'ın anti-woke düşünce yapısı tüm sektörü etkiliyor. Ki ABD'nin sektördeki önemini düşünürsek bu normal.

Sucker Punch her oyununda Ubisoft formülünü kullanan, ilk oyunlarında bunu Ubisoft'tan bile kötü yaparken(inFamous 1 ve 2) son 2 ana oyununda(inFamous Second Son ve Ghost of Tsushima) bunu Ubisoft'tan iyi yapan bir firma. Sony çatısı altında olmasaydı o kadar da yükselemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…