Assassin's Creed Shadows 56 dolardan ön siparişe açıldı

@Physchopath, son çıkan Ubisoft oyunları genellikle beklenen ilgiyi almaz. Beklenen ilgiyi almadığı için de kısa sürede doğrudan %50 indirim alır.

@Physchopath, son çıkan Ubisoft oyunları genellikle beklenen ilgiyi almaz. Beklenen ilgiyi almadığı için de kısa sürede doğrudan %50 indirim alır.
Hocam sizce orta değil de ne zaman bu temadaki oyunlarda kalite görebileceğiz ?

@Physchopath, göreceksiniz. Forumdaki bir adam vardı, demişti dersiniz.
@Sleipnir, açıkçası oyuncuların gereken tepkiyi koymadığı sürece önümüzdeki 10 senede adamakıllı kalitede oyun geleceğini düşünmüyorum. Kaliteden kastım, devrim niteliğinde oyun. RDR2 çıktığı seneye göre devrim niteliğindeydi, her şeyiyle kusursuzdu mesela.

Hocam oyuncular gerekli tepkiyi verir mi sizce

@Sleipnir, vereceklerini sanmıyorum. Bazı oyuncular var ki sanırsın, firma onların firması. Öyle savunuyorlar.

@Sleipnir, haklı yoruma ne denebileceğini bilemiyorum. Gerektiği zaman tepki gösterseler, firmalar da kendilerine ona göre çekidüzen verecek. Kraldan daha çok kralcılar dediğiniz gibi. Kurunun yanında yaş da yanıyor böyle olunca.

AC severim alınır mı indirime girince? 10 oyunun hepsi aynı zaten ama.

@Burkil06, indirime girerse belki alınabilir. Bu fiyatı hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…