SkuggaKnight Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 556 Çözümler 1 Dün 21:01 #11 muho201423 dedi: Epic Games'te 800 lira. Fiyatı uygun gibi geldi. Hikayesi güzel mi oyun alınır mı? Genişletmek için tıkla... Benim gibi daha önceki Assasins Creed oyunlarını oynayıp bitirmişseniz sıkabilir. Seriye daha önce çok girmemişseniz alın bir deneyin denerim.
muho201423 dedi: Epic Games'te 800 lira. Fiyatı uygun gibi geldi. Hikayesi güzel mi oyun alınır mı? Genişletmek için tıkla... Benim gibi daha önceki Assasins Creed oyunlarını oynayıp bitirmişseniz sıkabilir. Seriye daha önce çok girmemişseniz alın bir deneyin denerim.
M muho201423 Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 54 dakika önce #12 SkuggaKnight dedi: Benim gibi daha önceki Assassin's Creed oyunlarını oynayıp bitirmişseniz sıkabilir. Seriye daha önce çok girmemişseniz alın bir deneyin denerim. Genişletmek için tıkla... Sadece Mirage bitirdim. Canımı sıkan şey ne olabilir?
SkuggaKnight dedi: Benim gibi daha önceki Assassin's Creed oyunlarını oynayıp bitirmişseniz sıkabilir. Seriye daha önce çok girmemişseniz alın bir deneyin denerim. Genişletmek için tıkla... Sadece Mirage bitirdim. Canımı sıkan şey ne olabilir?