VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.427 Çözümler 19 16 Mayıs 2024 #21 Umut000 dedi: Aşırı kötü duruyor, öncelikle fragmanı grafikleri Ultra gibi göstermesinler. Oyuna gelince leş gibi oluyor, Türkçe dil olmayacak, o yüzden belli. İyice SWJ olmuş, zenci samuray ne alaka, neyse olmamış, kötü duruyor. Direkt dislike attım. Genişletmek için tıkla... Bu gameplay videosu değil. Sinamatik trailer. İkisini ayırt etmek zor olmasa gerek.
Umut000 dedi: Aşırı kötü duruyor, öncelikle fragmanı grafikleri Ultra gibi göstermesinler. Oyuna gelince leş gibi oluyor, Türkçe dil olmayacak, o yüzden belli. İyice SWJ olmuş, zenci samuray ne alaka, neyse olmamış, kötü duruyor. Direkt dislike attım. Genişletmek için tıkla... Bu gameplay videosu değil. Sinamatik trailer. İkisini ayırt etmek zor olmasa gerek.
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 950 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #22 Bunda da kararsız kaldım alsam mı almasam mı güzel gibi de duruyor bilemedim.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #23 Remember, no pre-orders.