Assassin's Creed Shadows sebepsiz yere oyundan atıyor

fallenraven777

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, oyunu Ubisoft Connect üzerinden oynamaya çalışıyorum. Fakat bazen görev noktasına yaklaşırken bazen ara sahne girerken bazen de tahmini 5 ile 30 dakika arasında random olarak oyundan atıyor herhangi bir hata vermeden. Bir sadece ilk attığında DX12 hatası vermişti. Onun dışındakilerde hiç hata vermeden direkt atıyor.

Sistemimde her şey güncel. Dosya doğrulama da yaptım. Yabancı kaynaklarda FSR'dan dolayı demişler ama oda kapalı. Gerçi ayarları Full'e çekip FSR açınca daha sık atıyor gibi.

RAM: 16 GB.
Ekran kartı: RX 6800 XT.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (sıcaklık 60 derecelerde)

Selamlar, oyunu Ubisoft Connect üzerinden oynamaya çalışıyorum. Fakat bazen görev noktasına yaklaşırken bazen ara sahne girerken bazen de tahmini 5 ile 30 dakika arasında random olarak oyundan atıyor herhangi bir hata vermeden. Bir sadece ilk attığında DX12 hatası vermişti. Onun dışındakilerde hiç hata vermeden direkt atıyor.

Sistemimde her şey güncel. Dosya doğrulama da yaptım. Yabancı kaynaklarda FSR'dan dolayı demişler ama oda kapalı. Gerçi ayarları Full'e çekip FSR açınca daha sık atıyor gibi.

RAM: 16 GB.
Ekran kartı: RX 6800 XT.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (sıcaklık 60 derecelerde)

Her şey okeyse muhtemelen yüklediğin yer ile alakalı, dosya bozukluğu vardır.

MSI Afterburner ve Riva Tuner Statics indir GPU ve CPU kullanımını aktif et ne kadar kullandığına bak %90 üstü falansa normaldir atması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı