Çözüldü Ubisoft Connect Assassin's Creed Shadows şu an Ubisoft+'ta oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aqakern

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Assassin's Creed Shadows bugün çıkışını yaptı ama oyunu satın almak istemiyorum. Şu an Ubisoft+ ya da Game Pass gibi bir şey alarak PC'den oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ubisoft Plus'ta var. Dün gece 1 itibarıyla kullanıma açıldı gece birkaç saat oynadım. Ancak Game Pass'te mevcut değil.
Ubisoft+ veya Game Pass'i internete yazarsan içeriğindeki oyunları görebilirsin. Bende Game Pass var ikisine de uzun süre geleceğini sanmıyorum ama.

Ubisoft Plus'ta var. Dün gece 1 itibarıyla kullanıma açıldı gece birkaç saat oynadım. Ancak Game Pass'te mevcut değil.

Çözüm
Ubisoft+ veya Game Pass'i internete yazarsan içeriğindeki oyunları görebilirsin. Bende Game Pass var ikisine de uzun süre geleceğini sanmıyorum ama.

Oyunlara baktım ama göremedim AC Shadow'su açılan birkaç konuda çıktığı gibi Ubisoft+ a gelecek denilmiş ama internet sayfasında göremeyince sormak istedim.

Oyunlara baktım ama göremedim AC Shadow'su açılan birkaç konuda çıktığı gibi Ubisoft+ a gelecek denilmiş ama internet sayfasında göremeyince sormak istedim.

Evet ben de göremedim ama zaten yeni gelen bütün oyunlar Ubisoft Plus'ta oluyor diye aldım. Nitekim mevcutmuş da.

Ben aldım playstation dan ubisoft+ ı ancak içinde yok

Ben aldım playstation dan ubisoft+ ı ancak içinde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…