Assassin's Creed Shadows'u hangi cracker grubu kırabilir?

Shadows da 1 milyon satmıştı ben gördüğüm zaman.
Satmıştı da yanlış bilgi işte. 1 milyon oyuncuya ulaşmak eşit değildir 1 milyon satmak.

Satmıştı da yanlış bilgi işte. 1 milyon oyuncuya ulaşmak eşit değildir 1 milyon satmak.
Evet'de ben sadece satışları hakkında yorum yaptım. Aktif oyuncuları hakkında bir şey demedim ki.

Evet de ben sadece satışları hakkında yorum yaptım. Aktif oyuncuları hakkında bir şey demedim ki.
Satışları hakkında yorum yapamazsanız ki hocam. AC Shadows'un açıklanan bir satış sayısı yok ortada. AC Valhalla'nın da açıklanan resmi satış sayısı yok ortada. Ubisoft, satış sayısı açıklayan bir şirket değil. AC Valhalla'nın 20 milyon sattığı düşüncesi oyunun Ubisoft'a 1 milyar dolar kazandırmasından çıkıyor. 20 milyon x 60 dolar= 1.2 milyar dolar yapıyor diye millet 20 milyon sattı diyor. Yoksa belki AC Valhalla 15 milyon sattı, 1 milyar dolara tamamlatan şey oyun içi satın almalar ve DLC'ler oldu. Bunların hepsi resmiyeti olmayan ve tahmine dayalı şeyler. Bunların üzerinden kesin yargı yorumları yapamazsanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yalan mı? Ben gelirler hakkında bir şey demedim ki.

Hocam Türkçe biliyorsunuz değil mi? 1 milyon oyuncuya ulaşmak ile 1 milyon kopya satmak aynı şey değildir. AC Shadows, Ubisoft+ abonelik sisteminden de oynayabildiğin bir oyun. Oyunu oynayan o 1 milyon kişinin hiçbirinin oynamak için oyunu satın almasına gerek yok yani.

Ama yine de para karşılığında oynanıyor. Ne olursa olsun o para Ubisoft'un cebine gidiyor.

Ama yine de para karşılığında oynanıyor. Ne olursa olsun o para Ubisoft'un cebine gidiyor.
İşlem kolaylığı için tamamen varsayım ve basit sayılar üzerine giderek konuşalım.
500 bin Ubisoft+ ile oynayan 500 bin satın alan olsun. 18x 500 bin= 9 milyon ve 70x 500 bin= 35 milyon.
Bir de 1 milyonun hepsi satın alan olsun. 70x 1 milyon = 70 milyon. Arada 26 milyon dolarlık bir fark oluyor. 26 milyon, biz hep Sony ve Rockstar gibi bir oyuna 250-300 milyon dolar harcayan firmalara bakıyoruz diye az gelebilir lakin bu yılın birçok insan için en iyi işi olan Kingdom Come 2, 40 milyon dolara yapıldı, Witcher 3, 80 milyon dolara yapıldı. Alan Wake 2, 70 milyon Euro'ya yapıldı ki bu 70 milyon Euro'yu karşılaması 1 buçuk yılını aldı ve ancak 2 milyon satışı aşınca kâra geçti.

Yani her türlü Ubisoft'un cebine para giriyor doğru lakin cebe giren paranın miktarına gelince satış sayısı ile abonelik üzerinden oynayan sayısı çok fark ediyor.

Kimse kıramayacak hocam Denuvo kaldırılması lazım şu an kimse Denuvo'yu kıramıyor.

Hocam Türkçe biliyorsunuz değil mi? 1 milyon oyuncuya ulaşmak ile 1 milyon kopya satmak aynı şey değildir. AC Shadows, Ubisoft+ abonelik sisteminden de oynayabildiğin bir oyun. Oyunu oynayan o 1 B
Bunu işittiğime hal-i perişan oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…