Assassin's Creed Syndicate alınır mı?

• Konuyu başlatan 302322
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.523
Yerinizde olsam eğer oynamadıysanız, grafiğini, şeklini falan bırakıp AC: 1'den seriye başlayın derim. Ondan sonra Ezio Collection' dan devam edersiniz.
bunu ben de tavsiye ederim. 1 senedir seriye baştan başladım. eski falan demeden zaten ilk oyunların hikayeleri kısa sürüyor. hem evrenler olarak bir çok oyun beni içine çekiyor hem de suikastçi teması hoşuma gidiyor. valhalla'ya kadar geldim. şimdi odyssey in dlc'lerini oynuyorum. en sevdiklerin ne diye sorarsan:

2 > Odyssey > Syndicate > Origins

Hiç beğenmediklerim: 3,4, Rogue şu 3'ü dışında hemen hemen hepsi beni içine çekti bunların sadece ana hikayelerini bitirip kapattım. diğerlerini full e yakın oynadım.

bunu ben de tavsiye ederim. 1 senedir seriye baştan başladım. eski falan demeden zaten ilk oyunların hikayeleri kısa sürüyor. hem evrenler olarak bir çok oyun beni içine çekiyor hem de suikastçi teması hoşuma gidiyor. valhalla'ya kadar geldim. şimdi odyssey in dlc'lerini oynuyorum. en sevdiklerin ne diye sorarsan:

2 > Odyssey > Syndicate > Origins

Hiç beğenmediklerim: 3,4, Rogue şu 3'ü dışında hemen hemen hepsi beni içine çekti bunların sadece ana hikayelerini bitirip kapattım. diğerlerini full e yakın oynadım.

Ben de eksik oyunları alıp oynadıklarımla beraber baştan oynamayı düşünüyorum sırayla ama AC1'i alıp oynamak noktasında kararsızım. AC1 konusunda tavsiyeniz ne olur?

ben oynamanız tarafındayım. altair seride çok önemli bir yer tutuyor. ardında gelen oyunlarda sürekli çıkıyor. cümleleri ve yaşantılarını görüyoruz. hatta yanlış hatırlamıyorsam sanırım revelations'da altairi kontrol ettiğimiz flash-back bir sahne bile vardı. yakın geçmişte son çıkan valhalla'ya kadar benim gördüğüm oyunlar birbirleriyle ciddi şekilde bağlantılılar bazıları ufak bazıları büyük. o yüzden evreni kaçırmamak için bence atlamayın. zaten 7-8 saat süren bir hikayesi var. dişinizi sıkabileceğinizi düşünüyorum. şöyle 2 sağlam oturuşta bitirirsiniz.

Valhalla harici seri tamam gibi. Şimdi sırada vakit bulmak var, bunları oynayabilmek için :)

Dosya Ekleri

• 1672857694131.png
    1672857694131.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 114
Oynadığım diğer Assassin'lere göre daha iyi diyebilirim karakterler atmosfer harita vs iyi ama 45 TL'ye iade edesim var iade etme sebebimi de bilmiyorum sadece et diyor içimden bir ses.

Ubisoft Support'a ticket atmadan iade edemiyorsunuz ona göre alın yoksa uğraşırsınız indirim/promosyon kodları yüzünden.

Son düzenleme:
Oynadığım diğer Assassin'lere göre daha iyi diyebilirim karakterler atmosfer harita vs iyi ama 45 TL'ye iade edesim var iade etme sebebi mi de bilmiyorum sadece et diyor içimden bir ses.

Ubisoft Support'a ticket atmadan iade edemiyorsunuz ona göre alın yoksa uğraşırsınız indirim/promosyon kodları yüzünden.

Hocam şu an oyun 800 TL miydi umarım iade etmemişsinizdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı