Assassin's Creed Syndicate oynanır mı?

Yusuf Ethem

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Assassin's Creed serisi ile hiçbir alakam yok. İndirsem oyun sarar mı bir de Assassin's Creed'lerde açık dünya var mı? Bir Far Cry gibi kafama göre bir şeyler yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında çok hatalı bir oyundu şimdi bilmiyorum. Onun yerine AC2, Black Flag gibi ikonikleşmiş oyunları oynayabilirsiniz.

Eski Londra temasına ev sahipliği yapan güzel bir oyun tavsiye ederim. Hikaye olarak da asassins serisinin genel hikayesini internetten izleyebilirsin. Oyunlar birbirinden bağımsız diyebiliriz.

Önermem. Aşırı sıkıcı ve buhran gecirtici bir oyun. Unity'de en azından Parkur yapıp boş boş takılabiliyorsunuz. Burada ise o bile sıkıcı. Kesinlikle tavsiye etmem.

Merhaba, Assassin's Creed serisi ile hiçbir alakam yok. İndirsem oyun sarar mı bir de Assassin's Creed'lerde açık dünya var mı? Bir Far Cry gibi kafama göre bir şeyler yapabilir miyim?

Syndicate aşırı güzel bir oyun ben öneririm. Far Cry benzetmeni anlamadım ama Syndicate da ağzına kadar görev dolu ve hepsi Single. Oynanır.

Syndicate aşırı güzel bir oyun ben öneririm. Far Cry benzetmeni anlamadım ama Syndicate da ağzına kadar görev dolu ve hepsi Single. Oynanır

Yani oyunun bir açık dünyası var mı haritası var mı Far Cry'larda olduğu gibi

Atmosferi en iyi olan AC oyunu olabilir. Ama açık dünya arıyorsanız tavsiye etmem.

Yani oyunun bir açık dünyası var mı haritası var mı Far Cry'larda olduğu gibi.

Açık dünya koca bir Londra var hocam. Vahşi doğa yok ama şehirleşmiş, sanayileşmiş güzel bir şehir yapmışlar. İçinde de bir sürü görev var. Ana hikaye de ilerledikçe yan görevlerde açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…