Assassin's Creed Syndicate rusça alt yazı sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

huseyinakbayrak

Femtopat
Arkadaşlar merhaba, ben AC Syndicate'i indirdim, kurdum tüm Update'lerini tek tek yükledim TR yamayı yaptım. Oyuna girdiğimde( bir tuşa bas) yazısını görene kadar mutluydum, oyun başladığında Rusça alt yazıyı görene kadar. Beynimden vurulmuşa döndüm.
Oyunun alt yazı ayarları Full Türkçe fakat alt yazı Rusça yazıyor.

Arkadaşlar merhaba, ben AC Syndicate'i indirdim, kurdum tüm Update'lerini tek tek yükledim TR yamayı yaptım. Oyuna girdiğimde( bir tuşa bas) yazısını görene kadar mutluydum, oyun başladığında Rusça alt yazıyı görene kadar. Beynimden vurulmuşa döndüm.
Oyunun alt yazı ayarları Full Türkçe fakat alt yazı Rusça yazıyor.

Oyun orjinal mi?

Arkadaşlar merhaba, ben AC Syndicate'i indirdim, kurdum tüm Update'lerini tek tek yükledim TR yamayı yaptım. Oyuna girdiğimde( bir tuşa bas) yazısını görene kadar mutluydum, oyun başladığında rusça alt yazıyı görene kadar. Beynimden vurulmuşa döndüm.
Oyunun alt yazı ayarları Full Türkçe fakat alt yazı rusça yazıyor.

Hangi siteden yüklediniz? Steam'de resmi alt yazı desteklenmiyor.

Oyun yanlış değilsem korsan dimi ?
Güncellemelerin hepsini teker teker kurdum diyor arkadaş, korsan olmasaydı Uplay kendi hallederdi muhtemelen. Yine de net bilmeden günahını almayalım kullanıcının, dönüt bekleyelim :).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı