Assassin's Creed Syndicate Save dosyam silindi

Muho09

Decapat
Merhaba, Epic Games'de oyun ücretsiz dağıtılıyordu bende aldım oynamaya başladım. Hikayenin %10'u gibi oynamıştım. Bu gün oyunu açınca oyunu sıfırdan başlatdı bana. 3-4 kez aç kapa yapdım hala aynı şey. Save dosyası kendi kendiliyine silinmiş galiba. Bunu nasıl düzeltebilirim? Baştan başlamak bayağı adamı soğutuyor oyundan.

Sonra "insanlar neden Epic Games'e önyargılı?" diye soruyorlar, bir oyuncunun durduk yere save'i siliniyorsa istediğin kadar bedava oyun dağıt kimse seni tercih etmez.

Soruna gelecek olursak, eğer oyun save almışsa oyunun save lokasyonunu bulup orada kurtarma programları ile dosyayı kurtarmaya çalışabilirsin, EaseUS Data Recovery önerimdir. Eğer oyun hiç save almamışsa maalesef yapacak bir şey yok.

Sonra "insanlar neden Epic Games'e önyargılı?" diye soruyorlar, bir oyuncunun durduk yere save'i siliniyorsa istediğin kadar bedava oyun dağıt kimse seni tercih etmez.

Soruna gelecek olursak, eğer oyun save almışsa oyunun save lokasyonunu bulup orada kurtarma programları ile dosyayı kurtarmaya çalışabilirsin, EaseUS Data Recovery önerimdir. Eğer oyun hiç save almamışsa maalesef yapacak bir şey yok.

2 gündür oynuyorum ne zaman giriyorumsa kaldığım yerden problemsiz devam ediyordum ama bu gün birden baştan başlatdı. Epic Gamesden doğrulamada yaptdım 300 mb civarı bir şey indirdi galiba eski save dedim, ama açınca aynı muhabbet, sıfırdan başlıyor

2 gündür oynuyorum ne zaman giriyorumsa kaldığım yerden problemsiz devam ediyordum ama bu gün birden baştan başlatdı. Epic Gamesden doğrulamada yaptdım 300 mb civarı bir şey indirdi galiba eski save dedim, ama açınca aynı muhabbet, sıfırdan başlıyor
O zaman dosya kurtarma işlemini deneyebilirsiniz, EaseUS bu konuda beni hiç yarı yolda bırakmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı