Assassin's Creed: Syndicate v1.51 Türkçe yama önerisi

TJJuanZ

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Assassin's Creed: Syndicate v1.51 sürümü ile uyumlu Türkçe yama var mı?

Diğer yamalar olmuyor nedense.

Animus Projesinin yaması dışında yama yok. Onlar da artık çeviri yapmadığından güncelleme vb. gelince yamayı düzenlemiyorlar. Hatta sitelerini de kapatmışlar. Bağlantıdaki site yamaları sorunsuz sağlıyor. Tek sıkıntısı para kazanmak için reklam yönlendirmeli bağlantı kullanıyor. Ublock Origin kullanıyorsanız o sitede reklam görmeden indirebilirsiniz.

Yamayı denemediysen yükle. Bazı güncellemeler dil dosyaları ile ilgili olmadığından yama 1.50 ile uyumlu olsa da 1.51'de de çalışabilir.

Deneyelim bakalım inşallah v1.51 ile uyumludur.

Yok hocam ben bunu denedim olmuyor.

Oyun Rusça da kaldı kafayı yiyeceğim şimdi.

Assassin's Creed: Syndicate v1.51 sürümü ile uyumlu Türkçe yama var mı?

Diğer yamalar olmuyor nedense.
konuyu hortlatmış gibi olucam ama bütün dlcleri yükleyince yamayı kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor kendimde aynı sorunu yaşıyordum gold edition vardı dlcleri kurdum yamayı kaldıdırp tekrar kurunca düzeldi v1.51 ile uyumlu.

Hocam yamadan memnun musunuz, güvenilir mi?
Yani bir sıkıntı görmedim. Genel de sinematiği atlıyorum ve oyun içinde de iyiydi, bir hataya falan rastlamadım. Ama sana " %100 güvenilirdir, indirebilirsin" diyemem. O vebalin altına giremem. Ama bir çok kişi kullandı ve dediklerine göre şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamamışlar. Senin içinde sıkıntı yoksa indir kur, kötü çeviri değil.

ben yamayı açtığımda dosyalar bulunamadı diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…