Assassin's Creed Unity 0x70000006 hatası

ellma

Hectopat
Daha fazla  
Assassin's Creed Unity Online veya co-op oynamak istediğimde *sorry, Ubisoft servers are currently unreachable" hatası ile karşı karşıya kalıyorum. 0x70000006 kodu oluyor bu hatanın. Bende internetten araştırdım fakat Ubisoft-PS bağlantısını kaldırmaktan başka bir seçenek bulamıyorum ve bu çok saçma oluyor her seferinde kes tekrar bağla yapmak yoruyor. PS4'ten oynuyorum bu hatanın başka çözümünü bulan arkadaşlar aşağıda bildirebilirler.

Assassin's Creed Unity Online veya co-op oynamak istediğimde *sorry, Ubisoft servers are currently unreachable" hatası ile karşı karşıya kalıyorum. 0x70000006 kodu oluyor bu hatanın. Bende internetten araştırdım fakat Ubisoft-PS bağlantısını kaldırmaktan başka bir seçenek bulamıyorum ve bu çok saçma oluyor her seferinde kes tekrar bağla yapmak yoruyor. PS4'ten oynuyorum bu hatanın başka çözümünü bulan arkadaşlar aşağıda bildirebilirler.
Oyununuzun orijinal olduğunu varsayıyorum.
Bunun haricinde bie tahmin olarak Ubisoft Unity hariç diğer oyunlarının online desteğini sonlandırmıştı. Belki aynı şey Unity için de geçerli olabilir. Kontrol etmekte fayda var.

Oyununuzun orijinal olduğunu varsayıyorum.
Bunun haricinde bie tahmin olarak Ubisoft Unity hariç diğer oyunlarının Online desteğini sonlandırmıştı. Belki aynı şey Unity için de geçerli olabilir. Kontrol etmekte fayda var.

Kontrol ettim destek hala serverlar aktif diyor ve evet orijinal hocam, dijital versiyon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı