kerioooo Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #1 Bildiğiniz üzere oyun bedava oldu ve ben de indirdim oynamak için ama 0xc00007b hatasından kurtulamıyorum bir türlü. Process monitor hataları çıkardım ama anlamadım, anlayan var ise bakıp yardımcı olur ise sevinirim. Logfile.PML drive.google.com
Bildiğiniz üzere oyun bedava oldu ve ben de indirdim oynamak için ama 0xc00007b hatasından kurtulamıyorum bir türlü. Process monitor hataları çıkardım ama anlamadım, anlayan var ise bakıp yardımcı olur ise sevinirim. Logfile.PML drive.google.com
Çözüm HakanCT 20 Nisan 2019 C:\Windows\System32\d3dcompiler_43.dll dosyasını silip tekrar DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
C:\Windows\System32\d3dcompiler_43.dll dosyasını silip tekrar DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 20 Nisan 2019 #2 D:\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin's Creed Unity\Support\Software\DirectX Genişletmek için tıkla... içindeki DXSETUP.exe'yi çalıştır. Bir üst konumda VCRedist'de aynı şekilde. Bir de oyunun indirilmesi tamamen bitmeden açmayın. Son düzenleme: 20 Nisan 2019 Artı 0 Eksi
D:\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin's Creed Unity\Support\Software\DirectX Genişletmek için tıkla... içindeki DXSETUP.exe'yi çalıştır. Bir üst konumda VCRedist'de aynı şekilde. Bir de oyunun indirilmesi tamamen bitmeden açmayın.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 20 Nisan 2019 #3 C:\Windows\System32\d3dcompiler_43.dll dosyasını silip tekrar DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Son düzenleme: 20 Nisan 2019 Artı 0 Eksi Çözüm
C:\Windows\System32\d3dcompiler_43.dll dosyasını silip tekrar DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
Lee Van Cleef Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 556 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #4 166079 dedi: içindeki DXSETUP.exe'yi çalıştır. Bir üst konumda VCRedist'de aynı şekilde. Bir de oyunun indirilmesi tamamen bitmeden açmayın. Genişletmek için tıkla... Galiba yeni çıktı bu oyunun indirmesi bitmeden açmak. Az bekleyin bir yere kaçmıyor sonuçta oyun. Artı 0 Eksi
166079 dedi: içindeki DXSETUP.exe'yi çalıştır. Bir üst konumda VCRedist'de aynı şekilde. Bir de oyunun indirilmesi tamamen bitmeden açmayın. Genişletmek için tıkla... Galiba yeni çıktı bu oyunun indirmesi bitmeden açmak. Az bekleyin bir yere kaçmıyor sonuçta oyun.
KS KS kerioooo Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #5 HakanCT dedi: C:\Windows\System32\d3dcompiler_43.dll dosyasını silip tekrar DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim, dediklerinizi yaptım açıldı oyun. Artı 0 Eksi
HakanCT dedi: C:\Windows\System32\d3dcompiler_43.dll dosyasını silip tekrar DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim, dediklerinizi yaptım açıldı oyun.