Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #11 bi sorunum var yamayı kurmayı denediğim zaman kayıt defterinde belge bulunamadı hatası alıyorum neden
bi sorunum var yamayı kurmayı denediğim zaman kayıt defterinde belge bulunamadı hatası alıyorum neden
kaankrhn Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #12 Deimosxs dedi: bi sorunum var yamayı kurmayı denediğim zaman kayıt defterinde belge bulunamadı h Genişletmek için tıkla... hangi aşama bilmiyorum da manuel tarama yapıcan dosyayı bullmuyorsa oyun içinden ses bölümde alt yazı
Deimosxs dedi: bi sorunum var yamayı kurmayı denediğim zaman kayıt defterinde belge bulunamadı h Genişletmek için tıkla... hangi aşama bilmiyorum da manuel tarama yapıcan dosyayı bullmuyorsa oyun içinden ses bölümde alt yazı
Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #13 kaankrhn dedi: hangi aşama bilmiyorum da manuel tarama yapıcan dosyayı bullmuyorsa oyun içinden ses bölümde alt yazı Genişletmek için tıkla... tamamdır hallettim tıklanabilir bir şey varmış
kaankrhn dedi: hangi aşama bilmiyorum da manuel tarama yapıcan dosyayı bullmuyorsa oyun içinden ses bölümde alt yazı Genişletmek için tıkla... tamamdır hallettim tıklanabilir bir şey varmış
westey Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #14 RAR arşivinde dosya yok sadece uygulama var. ocam Yardımcı olur musunuz DLC yaması için.
Tarlacı53 Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #15 Hocam ellerinize sağlık teşekkürler.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #16 westey dedi: RAR arşivinde dosya yok sadece uygulama var. ocam Yardımcı olur musunuz DLC yaması için. Genişletmek için tıkla... O dosyayı oyunun klasörüne atacaksın.
westey dedi: RAR arşivinde dosya yok sadece uygulama var. ocam Yardımcı olur musunuz DLC yaması için. Genişletmek için tıkla... O dosyayı oyunun klasörüne atacaksın.
sHaWDi Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 11 24 Eylül 2023 #17 Steam'den aldım kullansam bir sıkıntı çıkar mı dostlar?
Rohz Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 24 Eylül 2023 #18 sHaWDi dedi: Steam'den aldım kullansam bir sıkıntı çıkar mı dostlar? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam Steam de olsa Ubisoft üzerinden zaten.
sHaWDi dedi: Steam'den aldım kullansam bir sıkıntı çıkar mı dostlar? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam Steam de olsa Ubisoft üzerinden zaten.
sHaWDi Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 11 25 Eylül 2023 #19 0 sıkıntı harika hocam eyvallah.
rreanss Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #20 Hocam bende dayapc.dll nulunamadi diyor. İndirip yapiyorum bu sefer de turkce olmuyor.