Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 864 Çözümler 18 27 Mart 2025 #1 Assassin's Creed Unity 187,25 TL. Nays ile alışveriş yaparsanız %10 cashback veriyor oyunu toplam 168 TL'ye alabilirsiniz. Assassin's Creed Unity | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Assassin's Creed Unity oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
Assassin's Creed Unity 187,25 TL. Nays ile alışveriş yaparsanız %10 cashback veriyor oyunu toplam 168 TL'ye alabilirsiniz. Assassin's Creed Unity | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Assassin's Creed Unity oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 27 Mart 2025 #2 Assasin's Creed oyunu için pahalı geldi.
8 812534 Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 405 Çözümler 4 27 Mart 2025 #3 Ubisoft Store'da da aynı fiyattan indirime girmiş.
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.109 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #4 Bu oyunun çıktığı zaman olanları hatırlıyorum.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 27 Mart 2025 #5 Benim sevdiğim A.C oyunlarından biri. İlk çıktığında eleştirilmişti. Ama bence dönemi yansıtan güzel bir oyun.
Benim sevdiğim A.C oyunlarından biri. İlk çıktığında eleştirilmişti. Ama bence dönemi yansıtan güzel bir oyun.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 864 Çözümler 18 27 Mart 2025 #6 333365 dedi: Assasin's Creed oyunu için pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... Indie oyunların 100 lira olduğu dönemde, bence iyi indirime girmiş. 812534 dedi: Ubisoft Store'da da aynı fiyattan indirime girmiş. Genişletmek için tıkla... Voidu'da 33 TL daha ucuzmuş. Assassin’s Creed Unity Bir Matmazel dedi: Benim sevdiğim A.C oyunlarından biri. İlk çıktığında eleştirilmişti. Ama bence dönemi yansıtan güzel bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hikayesini beğenmesem de, oynanış açısından en sevdiğim Assassin's Creed oyunudur. Son düzenleme: 27 Mart 2025
333365 dedi: Assasin's Creed oyunu için pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... Indie oyunların 100 lira olduğu dönemde, bence iyi indirime girmiş. 812534 dedi: Ubisoft Store'da da aynı fiyattan indirime girmiş. Genişletmek için tıkla... Voidu'da 33 TL daha ucuzmuş. Assassin’s Creed Unity Bir Matmazel dedi: Benim sevdiğim A.C oyunlarından biri. İlk çıktığında eleştirilmişti. Ama bence dönemi yansıtan güzel bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hikayesini beğenmesem de, oynanış açısından en sevdiğim Assassin's Creed oyunudur.
konur43 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 1.142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #7 Pahalı üstat bence, hatta bütün Ubisoft oyunlarına zam geldi Epic Games'te. Dileyenler alabilir tabii, fiyattan bağımsız olarak güzel oyundur AC Unity. Tavsiye ederim.
Pahalı üstat bence, hatta bütün Ubisoft oyunlarına zam geldi Epic Games'te. Dileyenler alabilir tabii, fiyattan bağımsız olarak güzel oyundur AC Unity. Tavsiye ederim.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 864 Çözümler 18 27 Mart 2025 #8 Bir Matmazel dedi: Benim sevdiğim A.C oyunlarından biri. İlk çıktığında eleştirilmişti. Ama bence dönemi yansıtan güzel bir oyun. Genişletmek için tıkla... Aslında Ubisoft Plus üyeliği alıp oynamak daha mantıklı. Ubisoft+ | Xbox Son düzenleme: 27 Mart 2025
Bir Matmazel dedi: Benim sevdiğim A.C oyunlarından biri. İlk çıktığında eleştirilmişti. Ama bence dönemi yansıtan güzel bir oyun. Genişletmek için tıkla... Aslında Ubisoft Plus üyeliği alıp oynamak daha mantıklı. Ubisoft+ | Xbox
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 27 Mart 2025 #9 @Nurullahkzlkya, bilemiyorum da bana pahalı geldi açıkçası.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Mart 2025 #10 Nurullahkzlkya dedi: Aslında Ubisoft Plus üyeliği alıp oynamak daha mantıklı. Ubisoft+ | Xbox Genişletmek için tıkla... Bence pahalı. Eğer günde 3-4 saatten fazla oyun oynuyorsanız mantıklı olabilir ama diğer türlü çok mantıklı değil
Nurullahkzlkya dedi: Aslında Ubisoft Plus üyeliği alıp oynamak daha mantıklı. Ubisoft+ | Xbox Genişletmek için tıkla... Bence pahalı. Eğer günde 3-4 saatten fazla oyun oynuyorsanız mantıklı olabilir ama diğer türlü çok mantıklı değil