Ülgen07 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 147 Yer Antalya'da bir yer... Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Herkese merhaba. Oyunu Steam'den aldım fakat oyuna tıkladığım da fotoğrafta ki uyarı veriyor "başlatmaya devam et" butonuna tıkladığım zaman Ubisoft Connect açılıyor ve Steam kütüphanede oyun çalışıyor gözüküyor ancak oyun ekranı gelmiyor. Dosya Ekleri Steam uyarı.png 70,6 KB · Görüntüleme: 73 unity.png 246,6 KB · Görüntüleme: 64
Herkese merhaba. Oyunu Steam'den aldım fakat oyuna tıkladığım da fotoğrafta ki uyarı veriyor "başlatmaya devam et" butonuna tıkladığım zaman Ubisoft Connect açılıyor ve Steam kütüphanede oyun çalışıyor gözüküyor ancak oyun ekranı gelmiyor.
Ziya Tolga Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1.143 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Temmuz 2021 #2 Uplay ile bağlamanızı istiyor. Artı 0 Eksi
Cenksari06 Picopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 122 Yer 37.629562, -116.849556 8 Temmuz 2021 #3 Uplay hesabınızla bağlanın, yoksa üye olun hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Ülgen07 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 147 Yer Antalya'da bir yer... Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #4 Ziya Tolga dedi: Uplay ile bağlamanızı istiyor. Genişletmek için tıkla... Uplay ile bağlanıyorum zaten. Cenksari06 dedi: Uplay hesabınızla bağlanın, yoksa üye olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hesabım var bağlanıyorum oradan başka oyunlar da oynuyorum. Artı 0 Eksi
Ziya Tolga dedi: Uplay ile bağlamanızı istiyor. Genişletmek için tıkla... Uplay ile bağlanıyorum zaten. Cenksari06 dedi: Uplay hesabınızla bağlanın, yoksa üye olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hesabım var bağlanıyorum oradan başka oyunlar da oynuyorum.
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 8 Temmuz 2021 #5 Ülgen07 dedi: Uplay ile bağlanıyorum zaten. Hesabım var bağlanıyorum oradan başka oyunlar da oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu Uplay'den açıp oynayın ya da Steam'i kapatın Uplay'ı de kapatın ve Steam'i açıp oyunu yeniden açın. Artı 0 Eksi
Ülgen07 dedi: Uplay ile bağlanıyorum zaten. Hesabım var bağlanıyorum oradan başka oyunlar da oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu Uplay'den açıp oynayın ya da Steam'i kapatın Uplay'ı de kapatın ve Steam'i açıp oyunu yeniden açın.