Assassin's Creed Unity açılmıyor

Psikkoz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşımla Steam'de kütüphane paylaşımı yaptık ve onun kütüphanesinden Assassin's Creed Unity indirdim. Daha sonra Ubisoft Connect'ten arkadaşımın hesabına girdim ve oyunu çalıstırdım ama oyun açılmıyor. Steam'den de açılmıyor Ubisoft'tan da ve oyun D klasöründe bu arada bunun bir etkisi olabilir mi?

1659625504879.png

Merhaba. Arkadaşımla Steam'de kütüphane paylaşımı yaptık ve onun kütüphanesinden Assassin's Creed Unity indirdim. Daha sonra Ubisoft Connect'ten arkadaşımın hesabına girdim ve oyunu çalıstırdım ama oyun açılmıyor. Steam'den de açılmıyor Ubisoft'tan da ve oyun D klasöründe bu arada bunun bir etkisi olabilir mi?

Eki Görüntüle 1474341
Oyun üçüncü parti yazılım(Ubisoft Connect) gerektirdiği için oyunu kendiniz satın almak zorundasınız. Fotoğrafta da açıkça belirtilmiş. Bu durum tüm Ubisoft ve hatta EA oyunları için geçerli.

Eki Görüntüle 1474341
sanırım arkadaşın oyunu hiç açmamış normalde oyunu ilk açtığında satın aldığı ürünü uplay hesabına bağlar ondan sonra oyuna girer.Asıl hesaptan oyunu açmasını ve ubisoft connecte bağlamasını söyleyin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı