Assassin's Creed Unity Çözünürlük Değişmeme Sorunu

SedeFÖz

Hectopat
Daha fazla  
Her ne yaptıysam olmadı. Oyuna girdiğimde ayarlardan grafik kısmından çözünürlüğü ayarlayamıyorum. Benimki laptop olduğu için çözünürlüğü hep 1366x768'de kalıyor ama başka bir oyunda böyle bir sorun olmuyor. Aspect ratio seçeneği de değişmiyor, hep 16:9 kalıyor. Oyun kastığı için değiştirmek istiyorum. Oyuna girmeden belgeler kısmından oyunun ayarlarını değiştirmeyi denedim ama oyun her açıldığında çözünürlük yeniden aynı oluyor. Masaüstü çözünürlüğünü düşürüp oyunu tekrar açtım ama hiçbir şekilde düzelmedi. Lütfen yardım edin.

Steam başlatma seçeneklerinden "-w 1024 -h 768" gibi bir değer girerek istediğin çözünürlüğü ayarlayabilirsin.

Eğer kartın nvidia ise nvidia control centerdan geri al yapabilirsin hemen ilk o geliyor zaten sonra pcye restart at. ayarları sıfırladığın için artık sorun çıkmaz ama bundan sonra çok oynama ayarlarla sonra oyunlar bizle oynuyor

Steam başlatma seçeneklerinden "-w 1024 -h 768" gibi bir değer girerek istediğin çözünürlüğü ayarlayabilirsin.
Bilgi İçin Teşekkürler Ama Olmadı

Çok teşşekürler oldu ♥

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…