Assassins Creed Unity GTX 760 Kasma Sorunu

Olayı çözdüm arkadaşlar oyuna grafik ayarlarını mesela HIGH yapıyoruz apply dedikten sonra oyundan çıkıyor ve tekrar giriyoruz her ne hikmetse oyun kasmıyor ben bu şekilde çözüyorum iyi oyunlar ...

Bende de kasıyor bu meret win 8 kullanıyoru, sistemim imzamda ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

Bende de kasıyor bu meret win 8 kullanıyoru, sistemim imzamda ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

Shadows ayarlarında PCSS ayarını açma , Vsync kapalı olsun , AA yı FXAA ' da bırak ve oyunun tüm güncellemeleri yüklü olsun. Bunlara rağmen büyük ihtimal hala oyun kasacaktır çünkü oyunun optimizesi berbat

Dediğin gibi yapacağım kardeşim . Endişe ettiğim konu, benim bilgisayarım bu oyunu oynatmıyor mu yoksa oyunda mı bir sıkıntı var?

Kusura bakma kardeşim şimdi gördüm bende oluyor GTX 760 var High seviyede 45-50 fps veriyor gayet oynanır seviyede ama şöyle bir uyarım var kostüm işte mermi vs vs gibi şeyleri almaya gittiğin zaman oyunda bozulmalar oluyor ve takılmalar başlıyor bir müddet sonra tamamen donuyor oyun oralara fazla girip çıkma

Dediğin gibi yapacağım kardeşim . Endişe ettiğim konu, benim bilgisayarım bu oyunu oynatmıyor mu yoksa oyunda mı bir sıkıntı var?

Valla benim ekran kartı oraya girince bir anırıyor zaten farkettim onu. Ultra High ile oynuyorum hiç güncelleme yapmadım çünkü bir faydası olmuyor.

ROG serisi yani çalıştırsın bir zahmet Overclocksuz bak hemde. Birde oyunun problemlerini biliyorsun grafik motoru ile ilgili ona rağmen ufak tefek takılmalar var

Tamamen saçmalık normalde oynadığım oyun update edince açılmamaya başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…