7 730007 Yoctopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 12 13 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar, AC Unity Co-op hala çalışıyor mu? Detaylı bir bilgi verebilecek varsa ya da şu an yüklüyse birinde baksın, denesin. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Arkadaşlar, AC Unity Co-op hala çalışıyor mu? Detaylı bir bilgi verebilecek varsa ya da şu an yüklüyse birinde baksın, denesin.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 14 Kasım 2023 #2 The State of Assassin's Creed Unity's Multiplayer in 2023 Assassin's Creed Unity was the last title in the series to feature an online multiplayer component, which remains active over eight years later. gamerant.com Bu sitede 8 sene geçmesine rağmen hâlen aktif olduğu belirtilmiş. Artı 0 Eksi
The State of Assassin's Creed Unity's Multiplayer in 2023 Assassin's Creed Unity was the last title in the series to feature an online multiplayer component, which remains active over eight years later. gamerant.com Bu sitede 8 sene geçmesine rağmen hâlen aktif olduğu belirtilmiş.
ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 14 Kasım 2023 #3 730007 dedi: Arkadaşlar, AC Unity Co-op hala çalışıyor mu? Detaylı bir bilgi verebilecek varsa ya da şu an yüklüyse birinde baksın, denesin. Genişletmek için tıkla... Ben en son girmeye çalıştığımda bir hatayla karşılaşmıştım. Artı 0 Eksi
730007 dedi: Arkadaşlar, AC Unity Co-op hala çalışıyor mu? Detaylı bir bilgi verebilecek varsa ya da şu an yüklüyse birinde baksın, denesin. Genişletmek için tıkla... Ben en son girmeye çalıştığımda bir hatayla karşılaşmıştım.