S ShayPatrickCormac Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Yaş 16, oyunu bilmeniz yeterli. Eğer mizah seviyelerimiz falan uyuşursa başka oyunlar da oynarız isterseniz. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
Yaş 16, oyunu bilmeniz yeterli. Eğer mizah seviyelerimiz falan uyuşursa başka oyunlar da oynarız isterseniz.
Mereath Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 287 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Florida Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2023 #2 Bende var ama GTX 1050 Ti bunun altından kalkar mı emin değilim :3
Kirlote Picopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 Aga… Unity gelmiş geçmiş fav oyunlarımdan biri ama… ama… Online serverlar kapatıldı diye biliyorum ;(
Aga… Unity gelmiş geçmiş fav oyunlarımdan biri ama… ama… Online serverlar kapatıldı diye biliyorum ;(
S ShayPatrickCormac Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 Kirlote dedi: Aga… Unity gelmiş geçmiş fav oyunlarımdan biri ama… ama… Online serverlar kapatıldı diye biliyorum ;( Genişletmek için tıkla... 13 Kasımda hikayeyi fulleyip rafa kaldırmıştım daha sonra online oynarım diye umarım öyle bişey yoktur o tarihlerde co op vardı hala Mereath dedi: Bende var ama GTX 1050 Ti bunun altından kalkar mı emin değilim :3 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mereath dedi: Bende var ama GTX 1050 Ti bunun altından kalkar mı emin değilim :3 Genişletmek için tıkla... Kanka gelicek misin? Son düzenleme: 6 Temmuz 2023
Kirlote dedi: Aga… Unity gelmiş geçmiş fav oyunlarımdan biri ama… ama… Online serverlar kapatıldı diye biliyorum ;( Genişletmek için tıkla... 13 Kasımda hikayeyi fulleyip rafa kaldırmıştım daha sonra online oynarım diye umarım öyle bişey yoktur o tarihlerde co op vardı hala Mereath dedi: Bende var ama GTX 1050 Ti bunun altından kalkar mı emin değilim :3 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mereath dedi: Bende var ama GTX 1050 Ti bunun altından kalkar mı emin değilim :3 Genişletmek için tıkla... Kanka gelicek misin?
Mereath Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 287 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Florida Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2023 #5 ShayPatrickCormac dedi: 13 Kasım'da hikayeyi fulleyip rafa kaldırmıştım daha sonra Online oynarım diye umarım öyle bir şey yoktur o tarihlerde co op vardı hala. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kanka gelecek misin? Genişletmek için tıkla... Dostum Steam ismim Calamity bana istek at sana döneceğim.
ShayPatrickCormac dedi: 13 Kasım'da hikayeyi fulleyip rafa kaldırmıştım daha sonra Online oynarım diye umarım öyle bir şey yoktur o tarihlerde co op vardı hala. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kanka gelecek misin? Genişletmek için tıkla... Dostum Steam ismim Calamity bana istek at sana döneceğim.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 7 Temmuz 2023 #6 Mereath dedi: Bende var ama GTX 1050 Ti bunun altından kalkar mı emin değilim :3 Genişletmek için tıkla... Hocam ben Mx130la 720p Highte bitirmiştim oyunu. Sizin oyunu 1080p High'de akıcı şekilde oynamanız lazım.
Mereath dedi: Bende var ama GTX 1050 Ti bunun altından kalkar mı emin değilim :3 Genişletmek için tıkla... Hocam ben Mx130la 720p Highte bitirmiştim oyunu. Sizin oyunu 1080p High'de akıcı şekilde oynamanız lazım.
Mereath Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 287 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Florida Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2023 #7 Unity'i kütüphanemde bulamıyorum.