Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.892 Çözümler 4 10 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarı yanlışlıkla kapattım en baştan başlattı o kadar ilerlemiştim nasıl devam edeceğim? 1-2 dosya attım Japonca falan oldu oyun. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
Bilgisayarı yanlışlıkla kapattım en baştan başlattı o kadar ilerlemiştim nasıl devam edeceğim? 1-2 dosya attım Japonca falan oldu oyun.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 10 Temmuz 2023 #2 Glarious0 dedi: Bilgisayarı yanlışlıkla kapattım en baştan başlattı o kadar ilerlemiştim nasıl devam edeceğim? 1-2 dosya attım Japonca falan oldu oyun. Genişletmek için tıkla... İnternetten save dosyası arayın bulamazsanız baştan başlayın bitane site vardı ismini bilmiyorum az araştırın bulurusuzun. Artı 0 Eksi
Glarious0 dedi: Bilgisayarı yanlışlıkla kapattım en baştan başlattı o kadar ilerlemiştim nasıl devam edeceğim? 1-2 dosya attım Japonca falan oldu oyun. Genişletmek için tıkla... İnternetten save dosyası arayın bulamazsanız baştan başlayın bitane site vardı ismini bilmiyorum az araştırın bulurusuzun.
KS KS Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.892 Çözümler 4 10 Temmuz 2023 #3 SyLaS61 dedi: İnternetten save dosyası arayın bulamazsanız baştan başlayın bitane site vardı ismini bilmiyorum az araştırın bulurusuzun. Genişletmek için tıkla... Ya araştırdım buldum 2-3 tane onu da attım oda olmadı beyaz ekran veriyor oyun açılmıyor. Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: İnternetten save dosyası arayın bulamazsanız baştan başlayın bitane site vardı ismini bilmiyorum az araştırın bulurusuzun. Genişletmek için tıkla... Ya araştırdım buldum 2-3 tane onu da attım oda olmadı beyaz ekran veriyor oyun açılmıyor.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 10 Temmuz 2023 #4 Glarious0 dedi: Ya araştırdım buldum 2-3 tane onu da attım oda olmadı beyaz ekran veriyor oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda nereye kadar gelmistiniz ki? Artı 0 Eksi
Glarious0 dedi: Ya araştırdım buldum 2-3 tane onu da attım oda olmadı beyaz ekran veriyor oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda nereye kadar gelmistiniz ki?
KS KS Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.892 Çözümler 4 10 Temmuz 2023 #5 SyLaS61 dedi: Oyunda nereye kadar gelmistiniz ki? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum da kostümü falan giymiştim oraları çok geçmiştim, Şimdi save dosyası indirdim onu atacağım sağlık olsun bakalım. Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: Oyunda nereye kadar gelmistiniz ki? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum da kostümü falan giymiştim oraları çok geçmiştim, Şimdi save dosyası indirdim onu atacağım sağlık olsun bakalım.