Oyuncu1905 Femtopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #1 CALLIST0 dedi: Merhaba dostlar. Epic'den Assassin's Creed: Valhalla aldım 50 GB indirdim girmeye çalıştığımda tekrar 77 GB indirme verdi. Neden böyle bir durum oldu bilen var mı? Eki Görüntüle 1262858 Genişletmek için tıkla... Şu anda indirdim 50 GB, sonradan 107 GB indiriyor. Anlamadm. Epic'ten sildim, Ubisoft'tan indiriyorum. Sıkıntı olmaz değil mi?
CALLIST0 dedi: Merhaba dostlar. Epic'den Assassin's Creed: Valhalla aldım 50 GB indirdim girmeye çalıştığımda tekrar 77 GB indirme verdi. Neden böyle bir durum oldu bilen var mı? Eki Görüntüle 1262858 Genişletmek için tıkla... Şu anda indirdim 50 GB, sonradan 107 GB indiriyor. Anlamadm. Epic'ten sildim, Ubisoft'tan indiriyorum. Sıkıntı olmaz değil mi?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.856 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Kasım 2022 #2 Epic gamesin çöp olması. Rainbow six de aynı sorun var. Güncel hali yerine oyunun ilk sürümünü indiriyor. Artı 0 Eksi
Epic gamesin çöp olması. Rainbow six de aynı sorun var. Güncel hali yerine oyunun ilk sürümünü indiriyor.
Jacques Lacan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.111 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 Ben oyunları Epic'ten alıyorum. Ama Ubisoft'tan indiriyorum. Artı 0 Eksi
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.157 Makaleler 26 Çözümler 521 12 Kasım 2022 #4 Epic'ten Ubisoft oyunlarını indirmeyin. Artı 0 Eksi
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 864 Çözümler 18 12 Kasım 2022 #5 alp15eren dedi: Epic Games'in çöp olması. Rainbow Six de aynı sorun var. Güncel hali yerine oyunun ilk sürümünü indiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic ile alakasi yok yalnız Assassin's creed Odyssey Steam versiyonunda ayni sorun başıma geldi. Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Epic Games'in çöp olması. Rainbow Six de aynı sorun var. Güncel hali yerine oyunun ilk sürümünü indiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic ile alakasi yok yalnız Assassin's creed Odyssey Steam versiyonunda ayni sorun başıma geldi.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.856 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Kasım 2022 #6 Nurullahkzlkya dedi: Epic ile alakasi yok yalnız Assassin's creed Odyssey Steam versiyonunda ayni sorun başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Epic ten hangi oyunu indirsem ubisofta ait bu sorun oluyor. Ben steamde bir sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
Nurullahkzlkya dedi: Epic ile alakasi yok yalnız Assassin's creed Odyssey Steam versiyonunda ayni sorun başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Epic ten hangi oyunu indirsem ubisofta ait bu sorun oluyor. Ben steamde bir sorun yaşamadım.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 864 Çözümler 18 12 Kasım 2022 #7 alp15eren dedi: Epic ten hangi oyunu indirsem ubisofta ait bu sorun oluyor. Ben steamde bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ubisoft oyunlarında olan bir sorun çözümü ise basit oyunları ubisoft üzerinden indirmeniz gerekmekte. Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Epic ten hangi oyunu indirsem ubisofta ait bu sorun oluyor. Ben steamde bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ubisoft oyunlarında olan bir sorun çözümü ise basit oyunları ubisoft üzerinden indirmeniz gerekmekte.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #8 Oyuncu1905 dedi: Şu anda indirdim 50 GB, sonradan 107 GB indiriyor. Anlamadm. Epic'ten sildim, Ubisoft'tan indiriyorum. Sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Epic Games yine şaşırtmıyor. Siz ubisofttan indirin. Artı 0 Eksi
Oyuncu1905 dedi: Şu anda indirdim 50 GB, sonradan 107 GB indiriyor. Anlamadm. Epic'ten sildim, Ubisoft'tan indiriyorum. Sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Epic Games yine şaşırtmıyor. Siz ubisofttan indirin.