Oyun Assassin's Creed Valhalla 62 TL (Voidu)

Evet bende onu görünce sorayım dedim, Deluxe adı altında kayda değer hiçbir şey vermiyor.

Önerir misiniz hocam? Çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama yine de sizden de fikir alayım.

Çok kötü değil ama 60 TL eder alınabilir. Ben ilk çıktığında 200 TL'ye almıştım biraz pişman olmuştum. Harita ağzına kadar dolu sandıklar gizli geçitler vs. gez gez bitmiyor. Hikayeyi sonda bağlıyorlar biraz o kısımlar idare eder. Genel olarak aynı şeyleri yapmak sıkmıyorsa sizi alın en az 80 saat civarı gömersiniz.

Complete Edition 154 TL. İsteyenler ona da bakabilir, ragnarok DLC'si dahil bütün DLC'ler ve ana oyun bulunuyor.

Complete Edition'da oyunla alakalı her şey mi var hocam? Bir de daha DLC gelir mi ileride?

Arkadaşlar ben AC Origins ve Odyssey'i biraz oynadım ve 2'sini de sevemedim. Origins'te 10 saat civarında zaman harcadım. Odyssey içinde 3 saat falan oynadım.

AC Valhalla da bunlarla aynı mı? Yani sizce alınır mı? Oyunu ilk gördüğümden beri oynamayı çok istiyordum ama Origins ve Odyssey'den sonra nedense artık bunu da sevmeyeceğim gibi bir his oluştu.

Onları sevmediysen bunu da sevmezsin muhtemelen.

Satın alım yaptım hemen etkinleştir diyorum ve herhangi bir şey olmuyor?

Satın alım yaptım hemen etkinleştir diyorum ve herhangi bir şey olmuyor?

Pop-up gizlediğim için site açılmıyormuş bağladım teşekkürler.

Son düzenleme:
Satın aldıktan sonra etkinleştirme yaparken Ubisoft hesabını bağlayabiliyor muyuz? Yoksa satın almadan bağlama yapabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…