Oyun Assassin's Creed Valhalla 79 TL

Bilgi için çok teşekkür ederim işime yaradı iyi sosyaller.

Link isteyenlere:

88TL bu arada.

Ben gamebillet sitesini kastetmiştim yanlış anlaşıldı galiba.

Platform Ubisoft alınır.
Epic'den iyidir

Kusura bakmayın hocam. O kadar uykusuzum ki yazıyı baştan sona okumama rağmen sadece Voidu aklımda kalmış.

O oyuna değer mi sizce.
130 saat deneyime 80TL iyi. Ha eğer seriyi benim gibi baştan sona oynadıysanız 10.saatten itibaren sıkmaya başlıyor. O noktada dizi film açmaya başlayacaksınız oyunu oynarken.

130 saat deneyime 80TL iyi. Ha eğer seriyi benim gibi baştan sona oynadıysanız 10.saatten itibaren sıkmaya başlıyor. O noktada dizi film açmaya başlayacaksınız oyunu oynarken.

Benim oyun zevkim iyi değil internette gezinmeyi daha gezinmeyi sevdiğim için sarmaz 1 saaten fazla.

O oyuna değer mi sizce.

Ben Odyssey'i gayet severek oynamıştım 300 saat kadar. Bu oyun ona göre daha rafine olmuş. Benim gibi abartmasanız bile 50-60 saat minimum oynatır kendisini ve gayet keyif alınacağını düşünüyorum. Ben de alalı birkaç gün oldu şu an için keyifle oynuyorum. 10 saati geçtim ve daha Norveç'ten bile çıkmadım bunu da bir 300 saat oynarım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…