Benim PC kaldırsa Alttaki Black Flag ve Vallhalayı gömerdim. Zaten Game Pass'te Odyssey ve Origins var. Çok eski oyunlara da girmek istersen liste çok uzar.
Evet Sitesinden de bakabilirsin, Ubisoft Connect ile de.
Benim PC kaldırsa Alttaki Black Flag ve Vallhalayı gömerdim. Zaten Game Pass'te Odyssey ve Origins var. Çok eski oyunlara da girmek istersen liste çok uzar.
Yapılıyor. AC Origins'i yamalı oynadım. Şimdi Odyssey'e başlayacağım. Game Pass'e girince sana oyunları zaten Ubisoft Connect'ten veriyor.
Bu bazı oyunlarda Windows 10 Edition falan yazıyor. Onlara genel de yama kurulmuyor. Ama bu olayı da çok azalttılar. Şu an da çoğu oyuna yama kurabiliyorsun. Klasörlere erişim verdiler.
Tavsiyem boş olduğun bir ay 30TL yapıştır. Çok ucuz 2-3 oyun bitirsen. En az 500TL kâr ediyorsun. Zaten sistemi seversen aboneliğini uzatırsın ben 3 yıllık aldım.
Şimdi gelir gelmez yeni oyunları oynayabiliyorsun falan müthiş bir şey.
Hocam Assassin's Creed Valhalla önceki 2 oyunla tamamen aynı karakter modellemesi ve hikaye değişince farklı oyun olmuyor.
Not: Oyun kötü değil oyunu beğendim yorumunuza ithafen yazdım.
Oyunun hikayesi sonlara doğru açılıyor iskandinav mitolojisi işleyiş olarak fena değil.
Fransa DLC'sinin hikayesini ana hikayeden daha çok beğendim eğer alırsanız Fransa hikayesini mutlaka oynamalısınız.