g0khann32 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Assassin's Creed® Valhalla Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Almamış olan veya almayı düşünen arkadaşlar düşünebilir. Ubisoft hesabınızda aktif ediyorsunuz oyunu Steam key olarak verilmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2023
Assassin's Creed® Valhalla Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Almamış olan veya almayı düşünen arkadaşlar düşünebilir. Ubisoft hesabınızda aktif ediyorsunuz oyunu Steam key olarak verilmiyor.
konur43 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 1.131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #2 Voidu'da da indirimde, Ubisoft hesabına yükleniyor.
Made In Turkey Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 794 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 Site ne kadar güvenilir? Daha önceden Steam harici bir platformdan oyun almadım.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 20 Şubat 2023 #4 Made In Turkey dedi: Site ne kadar güvenilir? Genişletmek için tıkla... Çok. ㅤ
g0khann32 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #5 Made In Turkey dedi: Site ne kadar güvenilir? Daha önceden Steam harici bir platformdan oyun almadım. Genişletmek için tıkla... Ac Odyssey Origins ve Valhalla'yı burdan almıştım site sağlam sorun yaşamadım.
Made In Turkey dedi: Site ne kadar güvenilir? Daha önceden Steam harici bir platformdan oyun almadım. Genişletmek için tıkla... Ac Odyssey Origins ve Valhalla'yı burdan almıştım site sağlam sorun yaşamadım.
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #6 90 saatimi harcadım bu oyuna, bedava olsa alınmayacak kadar sıkıcı bir zaman kaybı.
Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 20 Şubat 2023 #7 Made In Turkey dedi: Site ne kadar güvenilir? Daha önceden Steam harici bir platformdan oyun almadım. Genişletmek için tıkla... 2 oyun almışlığım var steam kod olarak teslim edilmişti. Aldığım gibi 1 dakika içinde kodu steam hesabıma eklemiştim siteden yana sıkıntı yok.
Made In Turkey dedi: Site ne kadar güvenilir? Daha önceden Steam harici bir platformdan oyun almadım. Genişletmek için tıkla... 2 oyun almışlığım var steam kod olarak teslim edilmişti. Aldığım gibi 1 dakika içinde kodu steam hesabıma eklemiştim siteden yana sıkıntı yok.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.416 Çözümler 20 20 Şubat 2023 #8 DashMatters dedi: 90 saatimi harcadım bu oyuna, bedava olsa alınmayacak kadar sıkıcı bir zaman kaybı. Genişletmek için tıkla... Bu kanıya 90 saatin sonunda mı ulaştınız hocam? Viking temasını sevdiğim için tüm DLC'leri ile almıştım. Öyle "efsane" denebilecek bir hikayesi yok fakat oynanır, özellikle İskandinav mitolojisi seviyorsanız tavsiye ederim.
DashMatters dedi: 90 saatimi harcadım bu oyuna, bedava olsa alınmayacak kadar sıkıcı bir zaman kaybı. Genişletmek için tıkla... Bu kanıya 90 saatin sonunda mı ulaştınız hocam? Viking temasını sevdiğim için tüm DLC'leri ile almıştım. Öyle "efsane" denebilecek bir hikayesi yok fakat oynanır, özellikle İskandinav mitolojisi seviyorsanız tavsiye ederim.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.133 Makaleler 10 Çözümler 1.080 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 20 Şubat 2023 #9 Assassin's creed® Odyssey almak istiyorum, Voidu'da da aynı fiyat bu sitede de. Sizce hangisinden alayım, fark olur mu?
Assassin's creed® Odyssey almak istiyorum, Voidu'da da aynı fiyat bu sitede de. Sizce hangisinden alayım, fark olur mu?
Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 20 Şubat 2023 #10 Astiva dedi: Assassin's creed® Odyssey almak istiyorum, Voidu'da da aynı fiyat bu sitede de. Sizce hangisinden alayım, fark olur mu? Genişletmek için tıkla... 2 site de güvenilir.
Astiva dedi: Assassin's creed® Odyssey almak istiyorum, Voidu'da da aynı fiyat bu sitede de. Sizce hangisinden alayım, fark olur mu? Genişletmek için tıkla... 2 site de güvenilir.