TomyrisV Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #1 Valhallada "A brief history of the hidden ones" görevinde 6 tane parça bulmamı istiyordu, buldum ama sadece 1'ini bulmuşum gibi gözüküyor. Envanterimde hepsi var. Giydim falan ama görev buga girdi. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
Valhallada "A brief history of the hidden ones" görevinde 6 tane parça bulmamı istiyordu, buldum ama sadece 1'ini bulmuşum gibi gözüküyor. Envanterimde hepsi var. Giydim falan ama görev buga girdi. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 19 Kasım 2020 #2 Bugisoft yapmış yine yapacağını. Mümkünse bir önceki kayıttan başlatın, görevi ölüp tekrarlamayı deneyin, walkthrough videolarını izleyip videodakilerin aynılarını yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bugisoft yapmış yine yapacağını. Mümkünse bir önceki kayıttan başlatın, görevi ölüp tekrarlamayı deneyin, walkthrough videolarını izleyip videodakilerin aynılarını yapmayı deneyin.
KS KS TomyrisV Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #3 Ellie Williams dedi: Bugisoft yapmış yine yapacağını. Mümkünse bir önceki kayıttan başlatın, görevi ölüp tekrarlamayı deneyin, walkthrough videolarını izleyip videodakilerin aynılarını yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... ama görevi aldığım save'e artık giremem görevi önceden almıştım bende görev kalmayınca yapayım dedim sonrada buga girdi Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Bugisoft yapmış yine yapacağını. Mümkünse bir önceki kayıttan başlatın, görevi ölüp tekrarlamayı deneyin, walkthrough videolarını izleyip videodakilerin aynılarını yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... ama görevi aldığım save'e artık giremem görevi önceden almıştım bende görev kalmayınca yapayım dedim sonrada buga girdi