phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Bu oyunda bir tek ben mi aşırı derecede bugla karşılaşıyorum? Oyunda nereye gitsem bir bug çıkıyor 3 senelik oyunda bu kadar fazla bug olması tuhaf değil mi? Veya bir çözümü var mı? Çökme sorununa değinmiyorum bile.
Bu oyunda bir tek ben mi aşırı derecede bugla karşılaşıyorum? Oyunda nereye gitsem bir bug çıkıyor 3 senelik oyunda bu kadar fazla bug olması tuhaf değil mi? Veya bir çözümü var mı? Çökme sorununa değinmiyorum bile.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.322 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 18 Aralık 2023 #2 6 senelik Origins bile bug kaynıyor. Yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
KS KS phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 imnotagamer dedi: 6 senelik Origins bile bug kaynıyor. Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam tersine Origins ve Odyssey'de çok az bugla karşılaştım. Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: 6 senelik Origins bile bug kaynıyor. Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam tersine Origins ve Odyssey'de çok az bugla karşılaştım.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.322 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 18 Aralık 2023 #4 phaced dedi: Hocam ben de tam tersine Origins ve Odyssey'de çok az bugla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Demek değişebiliyor kişiden kişiye. Ben 70 saatlik Valhalla ilerlememde son 10 saat çok hatayla karşılaştım, öncesinde pek bir şey yoktu. Artı 0 Eksi
phaced dedi: Hocam ben de tam tersine Origins ve Odyssey'de çok az bugla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Demek değişebiliyor kişiden kişiye. Ben 70 saatlik Valhalla ilerlememde son 10 saat çok hatayla karşılaştım, öncesinde pek bir şey yoktu.