U UğurDuran Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 200 28 Temmuz 2023 #1 Assassin's Creed Valhalla almak istiyorum fakat DLC ile mi alsam yoksa sadece oyunu mu alsam bilemedim. DLC ile alacaksam Voidu'dan almayı düşünüyorum ama hata veriyor. DLC'ler gereksiz derseniz Steam'den almayı düşünüyorum ne yapsam?
Assassin's Creed Valhalla almak istiyorum fakat DLC ile mi alsam yoksa sadece oyunu mu alsam bilemedim. DLC ile alacaksam Voidu'dan almayı düşünüyorum ama hata veriyor. DLC'ler gereksiz derseniz Steam'den almayı düşünüyorum ne yapsam?
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 28 Temmuz 2023 #2 DLC ile al.
U UğurDuran Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 200 28 Temmuz 2023 #3 PanxeR dedi: DLC ile al. Genişletmek için tıkla... Voidu'dan almaya çalışıyorum da orada Complete pack stok bitmiş galiba Steam'den sadece düz oyunu alsam çok mu şey kaybederim acaba?
PanxeR dedi: DLC ile al. Genişletmek için tıkla... Voidu'dan almaya çalışıyorum da orada Complete pack stok bitmiş galiba Steam'den sadece düz oyunu alsam çok mu şey kaybederim acaba?