Herkese merhaba arkadaşlar Valhalla oynarken aniden takılıp kalıyor oyunu kapatmam gerekiyor. Bu sorunu yaşayan var mı ya da çözümü olan yardımcı olursanız sevinirim.
Dosyaları doğruladım hocam şöyle oluyor mesele 15dk oynuyorum aniden takılıp kalıyor görev yöneticisinden görevi sonlandırıp tekrar girmem gerekiyor Ubisoft Support'a yazacaktım sadece start chat kısmı bu sorun için açık kasa oluşturmuyor oda kapalı artık ne kadar sorun yaşayan varsa buraya yazayım dedim.
PC'de hocam Uplay üzerinden Steam üzerinden satışı yok. Korsan kullanmıyorum hocam Orijinal'de vasat donup kalıyor. Şuana kadar bu sorunu yaşadığım tek oyun. Kusura bakmayın beklettim cevap yazmak için 5dk beklemem gerekiyormuş.
PC'de hocam Uplay üzerinden Steam üzerinden satışı yok. Korsan kullanmıyorum hocam Orijinal'de vasat donup kalıyor. Şuana kadar bu sorunu yaşadığım tek oyun. Kusura bakmayın beklettim cevap yazmak için 5dk beklemem gerekiyormuş.
Genel bir şey söyleyeceğim. Ubisoft oyunlarını özellikle Ac sersini çıktıktan 2-3 ay sonra alırsanız böyle problemler ile minimum düzeyde karşılaşırsınız. Bu firmanın oyunları genel itibari ile optimizasyon özürlü çıkış yapıyor.
Dosyaları doğruladım hocam şöyle oluyor. Mesela 15dk oynuyorum. Aniden takılıp kalıyor, görev yöneticisinden görevi sonlandırıp tekrar girmem gerekiyor. Ubisoft Support'a yazacaktım sadece start chat kısmı bu sorun için açık kasa oluşturmuyor. O da kapalı, artık ne kadar sorun yaşayan varsa buraya yazayım dedim.
Dosyaları doğruladım hocam şöyle oluyor mesele 15dk oynuyorum aniden takılıp kalıyor görev yöneticisinden görevi sonlandırıp tekrar girmem gerekiyor Ubisoft Support'a yazacaktım sadece start chat kısmı bu sorun için açık kasa oluşturmuyor oda kapalı artık ne kadar sorun yaşayan varsa buraya yazayım dedim.
İlk defa bu oyunda karşılaştığım bir sorun demek benim şansım sağlık olsun yardımlarınız için teşekkür ederim. Yarın Support'a yazarım. DxDiag ve msinfo istiyorlar, oluşturdum bakalım.
Herkese merhaba, arkadaşlar Valhalla oynarken aniden takılıp kalıyor oyunu kapatmam gerekiyor. Bu sorunu yaşayan var mı ya da çözümü olan yardımcı olursanız sevinirim.
Bende de aynı sorun vardı çözdüm. İlk öncelikle VCRedist güncellemelerinizi yaptığınızdan emin olun. Daha sonra oyunu fullscreen modda oynuyorsanız onu borderless yapın. Eğer çözülmediyse silip baştan yüklemek son çareniz.
Ben silip yükledikten sonra borderless yaptım benim sorunum çözüldü.