Hocam anlamadım Gold sürümde ne geliyor ekstra hikayeler geliyor mu yada geliyorsa oyun kaç saat oluyorHocam aynı görevi farklı isimlerle 142811872727 kere yapmak istiyorsan tabii alabilirsin.
Teşekkür ederim de bu kadar uzun şeye gerek yok sadece diyor um ki Gold sürümünde ekstra hikaye var mı Yoksa hangi sürümde var Ultimate demi?Her iki sürümde de aşağıdaki içerikler var.
Assassin's Creed Valhalla deneyimini sezon kartı ile zenginleştir. İçeriğinde şunlar var:
- Özel bonus görev beowulf efsanesi: Beowulf efsanesinin ardındaki korkunç gerçeği açığa çıkar.
- "Wrath of the druids" (druidlerin gazabı) genişletmesi: İrlanda'da geçen bu macerada antik bir druid tarikatının karanlık sırlarını keşfet. Tekinsiz ormanlarda ve göz alıcı güzellikteki mekanlarda esrarengiz düşmanlarla savaşırkan aynı zamanda iskoç kralları üzerindeki nüfuzunu güçlendir.
- "The Siege of Paris" (Paris kuşatması) genişletmesi:
Viking tarihinin en müthiş askeri girişimini yeniden yaşa. Kuşatma altındaki Paris şehrine sızarak içeriden bilgi topla, düşmanın sırlarını keşfet ve stratejik ittifaklar geliştir.
Gold'da var. Ultimate ile tek farkları Ultimate de skin var ekstra olarak diye biliyorum.Teşekkür ederim de bu kadar uzun şeye gerek yok sadece diyor um ki Gold sürümünde ekstra hikaye var mı Yoksa hangi sürümde var Ultimate demi?
Peki Gold Almamı tavsiye ederimsiniz? ilginiz için teşekkürler.Gold'da var. Ultimate ile tek farkları Ultimate de skin var ekstra olarak diye biliyorum.
Etkinlikler ne dlc gibi bir şey mi Gold sürümü alınca geliyor mu?Gold'da var. Ultimate ile tek farkları Ultimate de skin var ekstra olarak diye biliyorum.
Odyssey'de DLC'ler çok iyiydi ama bunda nasıl bilmiyorum. O yüzden kesin alın diyemem.Peki Gold almamı tavsiye eder misiniz? İlginiz için teşekkürler.
Etkinlikler ne DLC gibi bir şey mi Gold sürümü alınca geliyor mu?
Odyssey'de DLC'ler çok iyiydi ama bunda nasıl bilmiyorum. O yüzden kesin alın diyemem.
Etkinlikler derken Season Pass'i diyorsanız o baştaki iki DLC'yi içeriyor.
İlk DLC 7 ikinci de yaklaşık 5 saat sürüyormuş.
Evet onlar geliyor. Rica ederim iyi geceler.Çok teşekkür ederim emin olmak için soruyorum. Ben AC Valhalla Gold sürümünü alırsam. Attığım görseldeki ilk 2 DLC mi geliyor? Teşekkür ederim iyi geceler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.